Ugrás a tartalomhoz

Circular Characteristics of Organic Food Consumption, New Consumption Trends in Hungary

  • Metaadatok
Tartalom: http://real.mtak.hu/155121/
Archívum: REAL
Gyűjtemény: Status = Published
Subject = H Social Sciences / társadalomtudományok: HF Commerce / kereskedelem: HF1 Inland trade / belkereskedelem
Subject = S Agriculture / mezőgazdaság: S1 Agriculture (General) / mezőgazdaság általában
Type = Article
Cím:
Circular Characteristics of Organic Food Consumption, New Consumption Trends in Hungary
Létrehozó:
Fogarassy, Cs.
Berecz, E.
Kiadó:
Hungarian University of Agriculture and Life Sciences Institute of Technology
Dátum:
2022
Téma:
HF1 Inland trade / belkereskedelem
S1 Agriculture (General) / mezőgazdaság általában
Nyelv:
angol
Típus:
Article
PeerReviewed
info:eu-repo/semantics/article
Formátum:
text
Azonosító:
Fogarassy, Cs. and Berecz, E. (2022) Circular Characteristics of Organic Food Consumption, New Consumption Trends in Hungary. HUNGARIAN AGRICULTURAL ENGINEERING : PERIODICAL OF THE COMMITTEE OF AGRICULTURAL AND BIOSYSTEM ENGINEERING OF THE HUNGARIAN ACADEMY OF SCIENCES AND HUNGARIAN UNIVERSITY OF AGRICULTURE AND LIFE SCIENCES INSTITUTE OF TECHNOLOGY (41). pp. 11-16. ISSN 0864-7410 (print); 2415-9751 (online)
Kapcsolat:
MTMT:32914987 DOI: 10.17676/HAE.2022.41.11
Létrehozó:
cc_by