Kereső
Bejelentkezés
Kapcsolat
|
|
Circular Characteristics of Organic Food Consumption, New Consumption Trends in Hungary |
| Tartalom: | http://real.mtak.hu/155121/ |
|---|---|
| Archívum: | REAL |
| Gyűjtemény: |
Status = Published
Subject = H Social Sciences / társadalomtudományok: HF Commerce / kereskedelem: HF1 Inland trade / belkereskedelem Subject = S Agriculture / mezőgazdaság: S1 Agriculture (General) / mezőgazdaság általában Type = Article |
| Cím: |
Circular Characteristics of Organic Food Consumption, New Consumption Trends in Hungary
|
| Létrehozó: |
Fogarassy, Cs.
Berecz, E.
|
| Kiadó: |
Hungarian University of Agriculture and Life Sciences Institute of Technology
|
| Dátum: |
2022
|
| Téma: |
HF1 Inland trade / belkereskedelem
S1 Agriculture (General) / mezőgazdaság általában
|
| Nyelv: |
angol
|
| Típus: |
Article
PeerReviewed
info:eu-repo/semantics/article
|
| Formátum: |
text
|
| Azonosító: |
Fogarassy, Cs. and Berecz, E. (2022) Circular Characteristics of Organic Food Consumption, New Consumption Trends in Hungary. HUNGARIAN AGRICULTURAL ENGINEERING : PERIODICAL OF THE COMMITTEE OF AGRICULTURAL AND BIOSYSTEM ENGINEERING OF THE HUNGARIAN ACADEMY OF SCIENCES AND HUNGARIAN UNIVERSITY OF AGRICULTURE AND LIFE SCIENCES INSTITUTE OF TECHNOLOGY (41). pp. 11-16. ISSN 0864-7410 (print); 2415-9751 (online)
|
| Kapcsolat: |
MTMT:32914987 DOI: 10.17676/HAE.2022.41.11
|
| Létrehozó: |
cc_by
|