Kereső
Bejelentkezés
Kapcsolat
"SQCCP", az élelmiszeripari minőségfejlesztés új koncepciója |
| Tartalom: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/79959/ |
|---|---|
| Archívum: | SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium |
| Gyűjtemény: |
Tipus = Cikk, tanulmány, mű
Szakterület = 02. Műszaki és technológiai tudományok: 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák: 02.10.02. Élelmiszer és italfélék Szakterület = 02. Műszaki és technológiai tudományok: 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák Szakterület = 02. Műszaki és technológiai tudományok |
| Cím: |
"SQCCP", az élelmiszeripari minőségfejlesztés új koncepciója
|
| Létrehozó: |
Barylko-Pikielna Nina
|
| Kiadó: |
Q & M Kft.
|
| Dátum: |
1998
|
| Téma: |
02. Műszaki és technológiai tudományok
02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02.10.02. Élelmiszer és italfélék
|
| Nyelv: |
magyar
magyar
|
| Típus: |
Cikk, tanulmány, mű
NonPeerReviewed
|
| Formátum: |
part
|
| Azonosító: |
Barylko-Pikielna Nina: "SQCCP", az élelmiszeripari minőségfejlesztés új koncepciója. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (44) 1. pp. 28-37. (1998)
|
| Kapcsolat: |