Kereső
Bejelentkezés
Kapcsolat
![]() |
„Minőség és összefogás a gasztronómiában, helyi termékek készı́tésében és a turizmusban” Panelbeszélgetés kivonata |
Tartalom: | http://real.mtak.hu/161801/ |
---|---|
Archívum: | REAL |
Gyűjtemény: |
Status = Published
Type = Book Section Subject = G Geography. Anthropology. Recreation / földrajz, antropológia, kikapcsolódás: G Geography (General) / Földrajz általában: G154.9-155.8 Tourism / turizmus |
Cím: |
„Minőség és összefogás a gasztronómiában, helyi termékek készı́tésében és a turizmusban” Panelbeszélgetés kivonata
|
Létrehozó: |
Horeczki, Réka
Kovács, Dezső
|
Kiadó: |
KRTK Regionális Kutatások Intézete
|
Dátum: |
2022
|
Téma: |
G154.9-155.8 Tourism / turizmus
|
Nyelv: |
magyar
|
Típus: |
Book Section
PeerReviewed
info:eu-repo/semantics/bookPart
|
Formátum: |
text
|
Azonosító: |
Horeczki, Réka and Kovács, Dezső (2022) „Minőség és összefogás a gasztronómiában, helyi termékek készı́tésében és a turizmusban” Panelbeszélgetés kivonata. In: A vidéki Magyarország a pandémia korában : IX. Falukonferencia. KRTK Regionális Kutatások Intézete, Pécs, pp. 244-247. ISBN 9786155949111; 9786155949104
|
Kapcsolat: |
MTMT:32721069
|