Ugrás a tartalomhoz

„Minőség és összefogás a gasztronómiában, helyi termékek készı́tésében és a turizmusban” Panelbeszélgetés kivonata

  • Metaadatok
Tartalom: http://real.mtak.hu/161801/
Archívum: REAL
Gyűjtemény: Status = Published
Type = Book Section
Subject = G Geography. Anthropology. Recreation / földrajz, antropológia, kikapcsolódás: G Geography (General) / Földrajz általában: G154.9-155.8 Tourism / turizmus
Cím:
„Minőség és összefogás a gasztronómiában, helyi termékek készı́tésében és a turizmusban” Panelbeszélgetés kivonata
Létrehozó:
Horeczki, Réka
Kovács, Dezső
Kiadó:
KRTK Regionális Kutatások Intézete
Dátum:
2022
Téma:
G154.9-155.8 Tourism / turizmus
Nyelv:
magyar
Típus:
Book Section
PeerReviewed
info:eu-repo/semantics/bookPart
Formátum:
text
Azonosító:
Horeczki, Réka and Kovács, Dezső (2022) „Minőség és összefogás a gasztronómiában, helyi termékek készı́tésében és a turizmusban” Panelbeszélgetés kivonata. In: A vidéki Magyarország a pandémia korában : IX. Falukonferencia. KRTK Regionális Kutatások Intézete, Pécs, pp. 244-247. ISBN 9786155949111; 9786155949104
Kapcsolat:
MTMT:32721069