Kereső
Bejelentkezés
Kapcsolat
The food safety impact on food products merchantability |
Tartalom: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/76103/ |
---|---|
Archívum: | SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium |
Gyűjtemény: |
Tipus = Cikk, tanulmány, mű
Szakterület = 02. Műszaki és technológiai tudományok: 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák Szakterület = 04. Mezőgazdaság-tudományok Szakterület = 02. Műszaki és technológiai tudományok Szakterület = 04. Mezőgazdaság-tudományok: 04.05. Egyéb mezőgazdaság-tudományok |
Cím: |
The food safety impact on food products merchantability
|
Létrehozó: |
Borlovan Ioan
Sâmbotin Liviu
Coroian Adrian
|
Kiadó: |
Szegedi Tudományegyetem Mezőgazdasági Kar
|
Dátum: |
2011
|
Téma: |
02. Műszaki és technológiai tudományok
02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
04. Mezőgazdaság-tudományok
04.05. Egyéb mezőgazdaság-tudományok
|
Tartalmi leírás: |
On the whole food chain, food safety issues require a complex and extremely current approach. Traditionally, food safety aspects are analyzed at intermediate stages of the food chain and, to a lesser extent, during initial or final stages; however, certain diseases that have appeared in the livestock sector have revealed the necessity to discover the causes inside the food chain, namely inside its initial stages, but also a complete check of all the circuit a product follows to the final consumer. The common efforts of persons involved in the complex chain of food production, including agricultural production, processing and transport, and product traceability to consumer would lead to quality and safe items production.
|
Nyelv: |
magyar
angol
|
Típus: |
Cikk, tanulmány, mű
NonPeerReviewed
|
Formátum: |
part
|
Azonosító: |
Borlovan Ioan; Sâmbotin Liviu; Coroian Adrian: The food safety impact on food products merchantability. In: Agrár- és vidékfejlesztési szemle, (6) 1. pp. 177-182. (2011)
|
Kapcsolat: |