Kereső
Bejelentkezés
Kapcsolat
![]() |
Acoustic investigation of chocolate by changing temperature and cocoa content |
Tartalom: | http://real.mtak.hu/132971/ |
---|---|
Archívum: | REAL |
Gyűjtemény: |
Status = Published
Subject = T Technology / alkalmazott, műszaki tudományok: TS Manufactures / különféle iparágak, ipari termékek Type = Article |
Cím: |
Acoustic investigation of chocolate by changing temperature and cocoa content
|
Létrehozó: |
Badakné Kerti, Katalin
Zsomné Muha, Viktória
Zsom, Tamás
Nagy, Dávid
Felföldi, József
|
Kiadó: |
Akadémiai Kiadó
|
Dátum: |
2020
|
Téma: |
TS Manufactures / különféle iparágak, ipari termékek
|
Nyelv: |
angol
|
Típus: |
Article
PeerReviewed
info:eu-repo/semantics/article
|
Formátum: |
text
|
Azonosító: |
Badakné Kerti, Katalin and Zsomné Muha, Viktória and Zsom, Tamás and Nagy, Dávid and Felföldi, József (2020) Acoustic investigation of chocolate by changing temperature and cocoa content. PROGRESS IN AGRICULTURAL ENGINEERING SCIENCES, 16 (S1). pp. 115-122. ISSN 1786-335X
|
Kapcsolat: |
MTMT:31677854 10.1556/446.2020.10012
|