Ugrás a tartalomhoz

Acoustic investigation of chocolate by changing temperature and cocoa content

  • Metaadatok
Tartalom: http://real.mtak.hu/132971/
Archívum: REAL
Gyűjtemény: Status = Published
Subject = T Technology / alkalmazott, műszaki tudományok: TS Manufactures / különféle iparágak, ipari termékek
Type = Article
Cím:
Acoustic investigation of chocolate by changing temperature and cocoa content
Létrehozó:
Badakné Kerti, Katalin
Zsomné Muha, Viktória
Zsom, Tamás
Nagy, Dávid
Felföldi, József
Kiadó:
Akadémiai Kiadó
Dátum:
2020
Téma:
TS Manufactures / különféle iparágak, ipari termékek
Nyelv:
angol
Típus:
Article
PeerReviewed
info:eu-repo/semantics/article
Formátum:
text
Azonosító:
Badakné Kerti, Katalin and Zsomné Muha, Viktória and Zsom, Tamás and Nagy, Dávid and Felföldi, József (2020) Acoustic investigation of chocolate by changing temperature and cocoa content. PROGRESS IN AGRICULTURAL ENGINEERING SCIENCES, 16 (S1). pp. 115-122. ISSN 1786-335X
Kapcsolat:
MTMT:31677854 10.1556/446.2020.10012