Kereső
Bejelentkezés
Kapcsolat
A comparison of hygiene standards of serving and cooking kitchens in schools in Hungary |
Tartalom: | http://real.mtak.hu/19894/ |
---|---|
Archívum: | REAL |
Gyűjtemény: |
Status = Published
Subject = T Technology / alkalmazott, műszaki tudományok: TP Chemical technology / vegyipar, vegyészeti technológia Type = Article |
Cím: |
A comparison of hygiene standards of serving and cooking kitchens in schools in Hungary
|
Létrehozó: |
Tóth, András József
Bittsánszky, András
|
Dátum: |
2014
|
Téma: |
TP Chemical technology / vegyipar, vegyészeti technológia
|
Típus: |
Article
PeerReviewed
|
Formátum: |
text
|
Azonosító: |
Tóth, András József and Bittsánszky, András (2014) A comparison of hygiene standards of serving and cooking kitchens in schools in Hungary. FOOD CONTROL, 46. pp. 520-524. ISSN 0956-7135
|
Kapcsolat: |