Kereső
Bejelentkezés
Kapcsolat
| A lactobacilluszok vizsgálata továbbfejlesztett kolorimetriás módszerrel = Investigation of lactic acid bacteria with developed colorimetric method | 
| Tartalom: | http://phd.lib.uni-corvinus.hu/798/ | 
|---|---|
| Archívum: | Corvinus Doktori disszertációk archívum | 
| Gyűjtemény: | Állapot = Nem publikált Témakör = Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet Típus = Disszertáció | 
| Cím: | 
					A lactobacilluszok vizsgálata továbbfejlesztett kolorimetriás módszerrel = Investigation of lactic acid bacteria with developed colorimetric method
				 | 
| Létrehozó: | 
						Hegyi, Ferenc
					 | 
| Dátum: | 
					2014-11-17
										 | 
| Téma: | 
					Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet
										 | 
| Típus: | 
					Értekezés/disszertáció
										 
					NonPeerReviewed
										 | 
| Formátum: | 
					application/pdf
										 
					application/pdf
										 
					application/pdf
										 | 
| Azonosító: | 
					Hegyi, Ferenc  (2014) A lactobacilluszok vizsgálata továbbfejlesztett kolorimetriás módszerrel = Investigation of lactic acid bacteria with developed colorimetric method.  Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.  DOI 10.14267/phd.2014061
										 | 
| Kapcsolat: |