Ugrás a tartalomhoz

 

Az élelmiszeripari adalékanyagok fogyasztói kockázat-észlelése = Consumer risk perception of food additives

  • Metaadatok
Tartalom: http://phd.lib.uni-corvinus.hu/773/
Archívum: Corvinus Doktori disszertációk archívum
Gyűjtemény: Állapot = Nem publikált
Témakör = Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet
Témakör = Média és kommunikáció
Témakör = Marketing
Témakör = Statisztika
Típus = Disszertáció
Cím:
Az élelmiszeripari adalékanyagok fogyasztói kockázat-észlelése = Consumer risk perception of food additives
Létrehozó:
Szűcs, Viktória
Dátum:
2014-07-11
Téma:
Marketing
Média és kommunikáció
Statisztika
Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet
Típus:
Értekezés/disszertáció
NonPeerReviewed
Formátum:
application/pdf
application/pdf
application/pdf
Azonosító:
Szűcs, Viktória (2014) Az élelmiszeripari adalékanyagok fogyasztói kockázat-észlelése = Consumer risk perception of food additives. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Tájépítészeti és Tájökológiai Doktori Iskola. DOI 10.14267/phd.2014038
Kapcsolat: