Kereső
Bejelentkezés
Kapcsolat
Az élelmiszeripari adalékanyagok fogyasztói kockázat-észlelése = Consumer risk perception of food additives |
Tartalom: | http://phd.lib.uni-corvinus.hu/773/ |
---|---|
Archívum: | Corvinus Doktori disszertációk archívum |
Gyűjtemény: |
Állapot = Nem publikált
Témakör = Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet Témakör = Média és kommunikáció Témakör = Marketing Témakör = Statisztika Típus = Disszertáció |
Cím: |
Az élelmiszeripari adalékanyagok fogyasztói kockázat-észlelése = Consumer risk perception of food additives
|
Létrehozó: |
Szűcs, Viktória
|
Dátum: |
2014-07-11
|
Téma: |
Marketing
Média és kommunikáció
Statisztika
Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet
|
Típus: |
Értekezés/disszertáció
NonPeerReviewed
|
Formátum: |
application/pdf
application/pdf
application/pdf
|
Azonosító: |
Szűcs, Viktória (2014) Az élelmiszeripari adalékanyagok fogyasztói kockázat-észlelése = Consumer risk perception of food additives. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Tájépítészeti és Tájökológiai Doktori Iskola. DOI 10.14267/phd.2014038
|
Kapcsolat: |