Kereső
Bejelentkezés
Kapcsolat
| A tőketerhelés hatása a szőlőbogyó, a must és a bor összetételére | 
| Tartalom: | https://phd.lib.uni-corvinus.hu/578/ | 
|---|---|
| Archívum: | Corvinus Doktori disszertációk archívum | 
| Gyűjtemény: | Állapot = Nem publikált Témakör = Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet Témakör = Kémia Témakör = Növénytermesztés, gyümölcstermesztés, kertészet Típus = Disszertáció | 
| Cím: | 
					A tőketerhelés hatása a szőlőbogyó, a must és a bor összetételére
				 | 
| Létrehozó: | 
						Leskó, Annamária
					 | 
| Dátum: | 
					2011-11-15
										 | 
| Téma: | 
					Növénytermesztés, gyümölcstermesztés, kertészet
										 
					Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet
										 
					Kémia
										 | 
| Nyelv: | 
						magyar
												 
						magyar
												 
						angol
												 
						magyar
												 | 
| Típus: | 
					Disszertáció
										 
					NonPeerReviewed
										 | 
| Formátum: | 
					application/pdf
										 
					application/pdf
										 
					application/pdf
										 | 
| Azonosító: | 
					Leskó, Annamária  (2011) A tőketerhelés hatása a szőlőbogyó, a must és a bor összetételére.  Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.
										 | 
| Kapcsolat: |