Ugrás a tartalomhoz

 

A tőketerhelés hatása a szőlőbogyó, a must és a bor összetételére

  • Metaadatok
Tartalom: https://phd.lib.uni-corvinus.hu/578/
Archívum: Corvinus Doktori disszertációk archívum
Gyűjtemény: Állapot = Nem publikált
Témakör = Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet
Témakör = Kémia
Témakör = Növénytermesztés, gyümölcstermesztés, kertészet
Típus = Disszertáció
Cím:
A tőketerhelés hatása a szőlőbogyó, a must és a bor összetételére
Létrehozó:
Leskó, Annamária
Dátum:
2011-11-15
Téma:
Növénytermesztés, gyümölcstermesztés, kertészet
Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet
Kémia
Nyelv:
magyar
magyar
angol
magyar
Típus:
Disszertáció
NonPeerReviewed
Formátum:
application/pdf
application/pdf
application/pdf
Azonosító:
Leskó, Annamária (2011) A tőketerhelés hatása a szőlőbogyó, a must és a bor összetételére. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.
Kapcsolat: