Kereső
Bejelentkezés
Kapcsolat
A tőketerhelés hatása a szőlőbogyó, a must és a bor összetételére |
| Tartalom: | https://phd.lib.uni-corvinus.hu/578/ |
|---|---|
| Archívum: | Corvinus Doktori disszertációk archívum |
| Gyűjtemény: |
Állapot = Nem publikált
Témakör = Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet Témakör = Kémia Témakör = Növénytermesztés, gyümölcstermesztés, kertészet Típus = Disszertáció |
| Cím: |
A tőketerhelés hatása a szőlőbogyó, a must és a bor összetételére
|
| Létrehozó: |
Leskó, Annamária
|
| Dátum: |
2011-11-15
|
| Téma: |
Növénytermesztés, gyümölcstermesztés, kertészet
Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet
Kémia
|
| Nyelv: |
magyar
magyar
angol
magyar
|
| Típus: |
Disszertáció
NonPeerReviewed
|
| Formátum: |
application/pdf
application/pdf
application/pdf
|
| Azonosító: |
Leskó, Annamária (2011) A tőketerhelés hatása a szőlőbogyó, a must és a bor összetételére. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.
|
| Kapcsolat: |