Kereső
Bejelentkezés
Kapcsolat
| A fűszerpaprika élelmiszerbiztonsága mikrobiológiai szempontból = Food safety of paprika from microbiological aspects | 
| Tartalom: | http://phd.lib.uni-corvinus.hu/495/ | 
|---|---|
| Archívum: | Corvinus Doktori disszertációk archívum | 
| Gyűjtemény: | Állapot = Nem publikált Témakör = Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet Témakör = Kémia Típus = Disszertáció | 
| Cím: | 
					A fűszerpaprika élelmiszerbiztonsága mikrobiológiai szempontból  =  Food safety of paprika from microbiological aspects
				 | 
| Létrehozó: | 
						Korbász, Margit
					 | 
| Dátum: | 
					2010
										 | 
| Téma: | 
					Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet
										 
					Kémia
										 | 
| Típus: | 
					Értekezés/disszertáció
										 
					NonPeerReviewed
										 | 
| Formátum: | 
					application/pdf
										 
					application/pdf
										 
					application/pdf
										 | 
| Azonosító: | 
					Korbász, Margit  (2010) A fűszerpaprika élelmiszerbiztonsága mikrobiológiai szempontból = Food safety of paprika from microbiological aspects.  Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.
										 | 
| Kapcsolat: |