Kereső
Bejelentkezés
Kapcsolat
A hazai tejtermékekből származó élesztőgombák jellemzése hagyományos és molekuláris módszerekkel |
| Tartalom: | http://phd.lib.uni-corvinus.hu/484/ |
|---|---|
| Archívum: | Corvinus Doktori disszertációk archívum |
| Gyűjtemény: |
Állapot = Nem publikált
Témakör = Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet Témakör = Kémia Típus = Disszertáció |
| Cím: |
A hazai tejtermékekből származó élesztőgombák jellemzése hagyományos és molekuláris módszerekkel
|
| Létrehozó: |
Vasdinyei, Rita
|
| Dátum: |
2005
|
| Téma: |
Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet
Kémia
|
| Típus: |
Értekezés/disszertáció
NonPeerReviewed
|
| Formátum: |
application/pdf
application/pdf
application/pdf
|
| Azonosító: |
Vasdinyei, Rita (2005) A hazai tejtermékekből származó élesztőgombák jellemzése hagyományos és molekuláris módszerekkel. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.
|
| Kapcsolat: |