Ugrás a tartalomhoz

 

Az ásványi anyag tartalom tanulmányozása a sörgyártás műveleti lépései során

  • Metaadatok
Tartalom: http://phd.lib.uni-corvinus.hu/468/
Archívum: Corvinus Doktori disszertációk archívum
Gyűjtemény: Állapot = Nem publikált
Témakör = Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet
Témakör = Kémia
Témakör = Ipar
Típus = Disszertáció
Cím:
Az ásványi anyag tartalom tanulmányozása a sörgyártás műveleti lépései során
Létrehozó:
Hegyesné Vecseri, Beáta
Dátum:
2004
Téma:
Ipar
Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet
Kémia
Típus:
Értekezés/disszertáció
NonPeerReviewed
Formátum:
application/pdf
application/pdf
application/pdf
Azonosító:
Hegyesné Vecseri, Beáta (2004) Az ásványi anyag tartalom tanulmányozása a sörgyártás műveleti lépései során. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.
Kapcsolat: