Kereső
Bejelentkezés
Kapcsolat
Az ásványi anyag tartalom tanulmányozása a sörgyártás műveleti lépései során |
Tartalom: | http://phd.lib.uni-corvinus.hu/468/ |
---|---|
Archívum: | Corvinus Doktori disszertációk archívum |
Gyűjtemény: |
Állapot = Nem publikált
Témakör = Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet Témakör = Kémia Témakör = Ipar Típus = Disszertáció |
Cím: |
Az ásványi anyag tartalom tanulmányozása a sörgyártás műveleti lépései során
|
Létrehozó: |
Hegyesné Vecseri, Beáta
|
Dátum: |
2004
|
Téma: |
Ipar
Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet
Kémia
|
Típus: |
Értekezés/disszertáció
NonPeerReviewed
|
Formátum: |
application/pdf
application/pdf
application/pdf
|
Azonosító: |
Hegyesné Vecseri, Beáta (2004) Az ásványi anyag tartalom tanulmányozása a sörgyártás műveleti lépései során. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.
|
Kapcsolat: |