Kereső
Bejelentkezés
Kapcsolat
Az ásványi anyag tartalom tanulmányozása a sörgyártás műveleti lépései során |
| Tartalom: | http://phd.lib.uni-corvinus.hu/468/ |
|---|---|
| Archívum: | Corvinus Doktori disszertációk archívum |
| Gyűjtemény: |
Állapot = Nem publikált
Témakör = Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet Témakör = Kémia Témakör = Ipar Típus = Disszertáció |
| Cím: |
Az ásványi anyag tartalom tanulmányozása a sörgyártás műveleti lépései során
|
| Létrehozó: |
Hegyesné Vecseri, Beáta
|
| Dátum: |
2004
|
| Téma: |
Ipar
Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet
Kémia
|
| Típus: |
Értekezés/disszertáció
NonPeerReviewed
|
| Formátum: |
application/pdf
application/pdf
application/pdf
|
| Azonosító: |
Hegyesné Vecseri, Beáta (2004) Az ásványi anyag tartalom tanulmányozása a sörgyártás műveleti lépései során. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.
|
| Kapcsolat: |