Ugrás a tartalomhoz

 

Az egri bikavér minőségfejlesztésének lehetőségei

  • Metaadatok
Tartalom: http://phd.lib.uni-corvinus.hu/463/
Archívum: Corvinus Doktori disszertációk archívum
Gyűjtemény: Állapot = Nem publikált
Témakör = Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet
Témakör = Kémia
Témakör = Mezőgazdaság
Típus = Disszertáció
Cím:
Az egri bikavér minőségfejlesztésének lehetőségei
Létrehozó:
Gál, Lajos
Dátum:
2006
Téma:
Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet
Mezőgazdaság
Kémia
Típus:
Értekezés/disszertáció
NonPeerReviewed
Formátum:
application/pdf
application/pdf
application/pdf
Azonosító:
Gál, Lajos (2006) Az egri bikavér minőségfejlesztésének lehetőségei. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.
Kapcsolat: