Kereső
Bejelentkezés
Kapcsolat
Az egri bikavér minőségfejlesztésének lehetőségei |
Tartalom: | http://phd.lib.uni-corvinus.hu/463/ |
---|---|
Archívum: | Corvinus Doktori disszertációk archívum |
Gyűjtemény: |
Állapot = Nem publikált
Témakör = Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet Témakör = Kémia Témakör = Mezőgazdaság Típus = Disszertáció |
Cím: |
Az egri bikavér minőségfejlesztésének lehetőségei
|
Létrehozó: |
Gál, Lajos
|
Dátum: |
2006
|
Téma: |
Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet
Mezőgazdaság
Kémia
|
Típus: |
Értekezés/disszertáció
NonPeerReviewed
|
Formátum: |
application/pdf
application/pdf
application/pdf
|
Azonosító: |
Gál, Lajos (2006) Az egri bikavér minőségfejlesztésének lehetőségei. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.
|
Kapcsolat: |