| Tartalom: | http://phd.lib.uni-corvinus.hu/427/ | 
            
            
				| Archívum: | Corvinus Doktori disszertációk archívum | 
            
			            
				| Gyűjtemény: | Állapot = Nem publikált Témakör = Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet
 Típus = Disszertáció
 | 
                        
			
				| Cím: | 
					Analitikai módszerfejlesztés funkcionális élelmiszerek vízben oldódó vitamintartalmának vizsgálatára = Development of analytical methods for determination of water soluble vitamins of in functional food products
				 | 
            			
            
				| Létrehozó: | 
						Engel, Rita
					 | 
            			
            			
            			
	    	            
				| Dátum: | 
					2010-03-23
										 | 
            			
	    	            
				| Téma: | 
					Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet
										 | 
            	    
				    
				    
			            
				| Típus: | 
					Értekezés/disszertáció
										 
					NonPeerReviewed
										 | 
            	    
			            
				| Formátum: | 
					application/pdf
										 
					application/pdf
										 
					application/pdf
										 | 
            	    
			            
				| Azonosító: | 
					Engel, Rita  (2010) Analitikai módszerfejlesztés funkcionális élelmiszerek vízben oldódó vitamintartalmának vizsgálatára = Development of analytical methods for determination of water soluble vitamins of in functional food products.  Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.
										 | 
            	    
				    
			            
				| Kapcsolat: |  |