Kereső
Bejelentkezés
Kapcsolat
![]() |
A 4% és 8% szőlőtörköly takarmányok hatása a pecsenyenyulak termelésére |
Tartalom: | http://real.mtak.hu/79518/ |
---|---|
Archívum: | REAL |
Gyűjtemény: |
Status = Published
Subject = S Agriculture / mezőgazdaság: SF Animal culture / állattenyésztés Type = Article |
Cím: |
A 4% és 8% szőlőtörköly takarmányok hatása a pecsenyenyulak termelésére
|
Létrehozó: |
Heincinger, Mónika
Abayné Hamar, Enikő
Zimborán, Ágnes
Balláné Erdélyi, Márta
Fazekas, Natasa
Kovács-Weber, Mária
Kustos, Károly
Nyíri, András
Szabó, Rubina Tünde
Gerber, Zsuzsanna
Gerber, Johann
Somodi, Brigitta
|
Kiadó: |
Szent István Egyetem
|
Dátum: |
2016
|
Téma: |
SF Animal culture / állattenyésztés
|
Nyelv: |
magyar
|
Típus: |
Article
PeerReviewed
|
Formátum: |
text
|
Azonosító: |
Heincinger, Mónika and Abayné Hamar, Enikő and Zimborán, Ágnes and Balláné Erdélyi, Márta and Fazekas, Natasa and Kovács-Weber, Mária and Kustos, Károly and Nyíri, András and Szabó, Rubina Tünde and Gerber, Zsuzsanna and Gerber, Johann and Somodi, Brigitta (2016) A 4% és 8% szőlőtörköly takarmányok hatása a pecsenyenyulak termelésére. Animal Welfare, Etológia és Tartástechnológia, 12 (2). pp. 91-102. ISSN 1786-8440
|
Kapcsolat: |
10.17205/SZIE.AWETH.2016.2.091
|