Ugrás a tartalomhoz
TUdományos DOkumentumok Közös Keresője
OJS/OCS közös kereső
Egyéb források
in English
|
magyarul
Betűméret:
Súgó
Kereső
Címlap
Keresés
Archívumok
Súgó
Bejelentkezés
Belépés
Jelszó
Regisztráció
Kapcsolat
MTA KIK
HUN-REN SZTAKI DSD
Gyűjtemény: Táplálkozástudomány
Archívum:
Acta Agraria Kaposváriensis
Tárolt tételek száma:
3
Tartalmi leírás:
Tételek
Nincs rendezés (gyors)
Legfrissebb legelöl
Név szerint rendezve
Szűkítés:
1
-
3
/
3
How to maintain the effective levels of probiotics throughout the shelf life in yoghurt: A review
Tartalom
|
Metaadatok
Vargáné Visi, Éva; Pápai, Gréta
Organoleptic quality of reduced fat turkey sausage using pea fiber or potato starch additives
Tartalom
|
Metaadatok
Vargáné Visi, Éva; Toxanbayeva, Botagoz; Andrássyné Baka, Gabriella; Romvári, Róbert
The food hygiene aspects of the Sous-vide, as a mild heat treatment technology
Tartalom
|
Metaadatok
Szücs, Petra; Vajda, Katalin; Szigeti, Jenő; Molnár, J.; Lakatos, E.; Ásványi, Balázs