Kereső
Bejelentkezés
Kapcsolat
|
|
Controlled fermentation strategies to enhance the aroma profile of fruit spirits |
| Tartalom: | https://phd.mater.uni-mate.hu/546/ |
|---|---|
| Archívum: | MATER PhD - Doktori Értekezések |
| Gyűjtemény: |
Status = Published
Subject = Q Science: Q Science (General) Type = Thesis |
| Cím: |
Controlled fermentation strategies to enhance the aroma profile of fruit spirits
|
| Létrehozó: |
Fejzullahu, Fatjona
|
| Dátum: |
2024-06-06
|
| Téma: |
Q Science (General)
|
| Nyelv: |
angol
angol
|
| Típus: |
Thesis
NonPeerReviewed
|
| Formátum: |
text
text
|
| Azonosító: |
Fejzullahu, Fatjona (2024) Controlled fermentation strategies to enhance the aroma profile of fruit spirits. PhD thesis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem. DOI: 10.54598/005180.
|
| Kapcsolat: |