Ugrás a tartalomhoz

A munkahelyi adottságok szerepe a munkahelyi étkezési mód megválasztásában

  • Metaadatok
Tartalom: https://ojs.ppke.hu/hisz/article/view/123
Archívum: Humán Innovációs Szemle
Gyűjtemény: Tudományos szakmai, kutatási és ismeretterjesztő közlemények
Cím:
The Effect of Work Place Conditions on the Selection of the Mode of Institutional Catering
A munkahelyi adottságok szerepe a munkahelyi étkezési mód megválasztásában
Létrehozó:
Fodor, Mónika
Katona, Mária
Morvay, Klára
Kiadó:
Human Exchange Alapítvány / Human Exchange Foundation
Dátum:
2012-12-01
Téma:
munkahelyi étkezés
összefüggés-vizsgálatok
Tartalmi leírás:
Dolgozatunkban egy 1000 fős országos mintavétel részeredményeit mutatjuk be. Célunk egy olyan modell megalkotása volt, mely összefoglalja a munkahelyi étezési mód megválasztásában szerepet játszó tényezőket, a fogyasztói és a munkahelyiadottságok tekintetében egyaránt. Jelen publikációnkban a modell érvényességvizsgálata során a munkahelyi adottságok szerepére helyeztük a hangsúlyt, bizonyítandó, hogy az egyéni fogyasztói döntésben statisztikailag is igazolható módon szerepet játszanak a munkahelyi adottságok.
Nyelv:
angol
Típus:
info:eu-repo/semantics/article
info:eu-repo/semantics/publishedVersion
Formátum:
application/pdf
Azonosító:
Forrás:
Humán Innovációs Szemle; Évf. 3 szám 1-2 (2012); 80-88
2939-8614
2062-0292
Kapcsolat:
Létrehozó:
Copyright (c) 2012 Humán Innovációs Szemle