Kereső
Bejelentkezés
Kapcsolat
|
|
A munkahelyi adottságok szerepe a munkahelyi étkezési mód megválasztásában |
| Tartalom: | https://ojs.ppke.hu/hisz/article/view/123 |
|---|---|
| Archívum: | Humán Innovációs Szemle |
| Gyűjtemény: | Tudományos szakmai, kutatási és ismeretterjesztő közlemények |
| Cím: |
The Effect of Work Place Conditions on the Selection of the Mode of Institutional Catering
A munkahelyi adottságok szerepe a munkahelyi étkezési mód megválasztásában
|
| Létrehozó: |
Fodor, Mónika
Katona, Mária
Morvay, Klára
|
| Kiadó: |
Human Exchange Alapítvány / Human Exchange Foundation
|
| Dátum: |
2012-12-01
|
| Téma: |
munkahelyi étkezés
összefüggés-vizsgálatok
|
| Tartalmi leírás: |
Dolgozatunkban egy 1000 fős országos mintavétel részeredményeit mutatjuk be. Célunk egy olyan modell megalkotása volt, mely összefoglalja a munkahelyi étezési mód megválasztásában szerepet játszó tényezőket, a fogyasztói és a munkahelyiadottságok tekintetében egyaránt. Jelen publikációnkban a modell érvényességvizsgálata során a munkahelyi adottságok szerepére helyeztük a hangsúlyt, bizonyítandó, hogy az egyéni fogyasztói döntésben statisztikailag is igazolható módon szerepet játszanak a munkahelyi adottságok.
|
| Nyelv: |
angol
|
| Típus: |
info:eu-repo/semantics/article
info:eu-repo/semantics/publishedVersion
|
| Formátum: |
application/pdf
|
| Azonosító: | |
| Forrás: |
Humán Innovációs Szemle; Évf. 3 szám 1-2 (2012); 80-88
2939-8614
2062-0292
|
| Kapcsolat: | |
| Létrehozó: |
Copyright (c) 2012 Humán Innovációs Szemle
|