Kereső
Bejelentkezés
Kapcsolat
|
|
A kioldódási folyamatot befolyásoló paraméterek vizsgálata politejsav-alapú, élelmiszerekkel rendeltetésszerűen érintkezésbe kerülő műanyagok esetén |
| Tartalom: | http://hdl.handle.net/10831/111322 |
|---|---|
| Archívum: | EDIT |
| Gyűjtemény: |
Disszertációk (ELTE PHD)
Természettudományi Kar PHD Kémia Doktori Iskola |
| Cím: |
A kioldódási folyamatot befolyásoló paraméterek vizsgálata politejsav-alapú, élelmiszerekkel rendeltetésszerűen érintkezésbe kerülő műanyagok esetén
|
| Létrehozó: |
Petrovics, Noémi
|
| Közreműködő: |
Eke, Zsuzsanna
|
| Téma: |
Természettudományok/Kémiai tudományok
polylactic acid
food contact plastics
migration tests
migration kinetics
polymer swelling
politejsav
élelmiszerekkel rendeltetésszerűen érintkezésbe kerülő múanyagok
kioldódásvizsgálat
kioldódási kinetika
polimerduzzadás
|
| Nyelv: |
magyar
magyar
|
| Típus: |
info:eu-repo/semantics/doctoralThesis
|
| Formátum: |
application/pdf
application/pdf
application/pdf
application/pdf
|
| Azonosító: |
elte:10.15476/ELTE.2023.134
LOMS: https://edit.elte.hu/xmlui/bitstream/10831/111322/2/15_T%c3%a9zisf%c3%bczet%20%28hun%29_PN.pdf
|
| Létrehozó: |
info:eu-repo/semantics/openAccess
|