Ugrás a tartalomhoz

 

Food waste management in restaurants: A case study of H.N. Vietnamese restaurant in Budapest

  • Metaadatok
Tartalom: https://publikaciotar.uni-bge.hu/id/eprint/2403/
Archívum: BGE Publikációtár
Gyűjtemény: Állapot = Megjelent
Típus = Könyv része
Tárgyszó = food waste
Tárgyszó = Sustainability
Tárgyszó = responsible consumptiont
Tárgyszó = restaurant
Tárgyszó = food industry
Tárgyszó = food service
Tárgyszó = consumer
Cím:
Food waste management in restaurants: A case study of H.N. Vietnamese restaurant in Budapest
Létrehozó:
Phuong Tran Thu
Karakasné Morvay Klára
Kiadó:
Budapesti Gazdasági Egyetem
Dátum:
2024
Nyelv:
angol
Típus:
Könyv része
NonPeerReviewed
Formátum:
text
Azonosító:
Phuong Tran Thu és Karakasné Morvay Klára (2024) Food waste management in restaurants: A case study of H.N. Vietnamese restaurant in Budapest. In: Sustainability can't wait! VII. BBU International Sustainability Student Conference Proceeding. Budapesti Gazdasági Egyetem, Budapest, pp. 293-378. ISBN 978-615-6886-04-0
35744317
Kapcsolat:
35744317