Kereső
Bejelentkezés
Kapcsolat
Food waste management in restaurants: A case study of H.N. Vietnamese restaurant in Budapest |
Tartalom: | https://publikaciotar.uni-bge.hu/id/eprint/2403/ |
---|---|
Archívum: | BGE Publikációtár |
Gyűjtemény: |
Állapot = Megjelent
Típus = Könyv része Tárgyszó = food waste Tárgyszó = Sustainability Tárgyszó = responsible consumptiont Tárgyszó = restaurant Tárgyszó = food industry Tárgyszó = food service Tárgyszó = consumer |
Cím: |
Food waste management in restaurants: A case study of H.N. Vietnamese restaurant in Budapest
|
Létrehozó: |
Phuong Tran Thu
Karakasné Morvay Klára
|
Kiadó: |
Budapesti Gazdasági Egyetem
|
Dátum: |
2024
|
Nyelv: |
angol
|
Típus: |
Könyv része
NonPeerReviewed
|
Formátum: |
text
|
Azonosító: |
Phuong Tran Thu és Karakasné Morvay Klára (2024) Food waste management in restaurants: A case study of H.N. Vietnamese restaurant in Budapest. In: Sustainability can't wait! VII. BBU International Sustainability Student Conference Proceeding. Budapesti Gazdasági Egyetem, Budapest, pp. 293-378. ISBN 978-615-6886-04-0
35744317
|
Kapcsolat: |
35744317
|