Kereső
Bejelentkezés
Kapcsolat
Food waste management in restaurants: A case study of H.N. Vietnamese restaurant in Budapest |
| Tartalom: | https://publikaciotar.uni-bge.hu/id/eprint/2403/ |
|---|---|
| Archívum: | BGE Publikációtár |
| Gyűjtemény: |
Állapot = Megjelent
Típus = Könyv része Tárgyszó = food waste Tárgyszó = Sustainability Tárgyszó = responsible consumptiont Tárgyszó = restaurant Tárgyszó = food industry Tárgyszó = food service Tárgyszó = consumer |
| Cím: |
Food waste management in restaurants: A case study of H.N. Vietnamese restaurant in Budapest
|
| Létrehozó: |
Phuong Tran Thu
Karakasné Morvay Klára
|
| Kiadó: |
Budapesti Gazdasági Egyetem
|
| Dátum: |
2024
|
| Nyelv: |
angol
|
| Típus: |
Könyv része
NonPeerReviewed
|
| Formátum: |
text
|
| Azonosító: |
Phuong Tran Thu és Karakasné Morvay Klára (2024) Food waste management in restaurants: A case study of H.N. Vietnamese restaurant in Budapest. In: Sustainability can't wait! VII. BBU International Sustainability Student Conference Proceeding. Budapesti Gazdasági Egyetem, Budapest, pp. 293-378. ISBN 978-615-6886-04-0
35744317
|
| Kapcsolat: |
35744317
|