Kereső
Bejelentkezés
Kapcsolat
	  			Food waste management in restaurants: A case study of H.N. Vietnamese restaurant in Budapest | 
      	
| Tartalom: | https://publikaciotar.uni-bge.hu/id/eprint/2403/ | 
|---|---|
| Archívum: | BGE Publikációtár | 
| Gyűjtemény: | 
															Állapot = Megjelent
										 Típus = Könyv része Tárgyszó = food waste Tárgyszó = Sustainability Tárgyszó = responsible consumptiont Tárgyszó = restaurant Tárgyszó = food industry Tárgyszó = food service Tárgyszó = consumer  | 
	    	
| Cím: | 
								 
					Food waste management in restaurants: A case study of H.N. Vietnamese restaurant in Budapest
				 
								 | 
			
| Létrehozó: | 
										 
						Phuong Tran Thu
					 
										
						Karakasné Morvay Klára
					 
									 | 
			
| Kiadó: | 
													 
					Budapesti Gazdasági Egyetem
										 
												 | 
			
| Dátum: | 
													 
					2024
										 
												 | 
	    	
| Nyelv: | 
																 
						angol
												 
														 | 
			
| Típus: | 
													 
					Könyv része
										 
																	
					NonPeerReviewed
										 
												 | 
			
| Formátum: | 
													 
					text
										 
												 | 
			
| Azonosító: | 
													
																	 
					Phuong Tran Thu és  Karakasné Morvay Klára  (2024) Food waste management in restaurants: A case study of H.N. Vietnamese restaurant in Budapest.   In:  Sustainability can't wait! VII. BBU International Sustainability Student Conference Proceeding.   Budapesti Gazdasági Egyetem, Budapest, pp. 293-378.  ISBN 978-615-6886-04-0
										 
																	
					35744317
										 
												 | 
			
| Kapcsolat: | 
													
																	 
					35744317
										 
												 |