Kereső
Bejelentkezés
Kapcsolat
![]() |
Acerola és aszkorbinsav hatása nagyüzemi, aszeptikusan előállított alma- és meggylé minőségére tárolás során |
Tartalom: | https://phd.mater.uni-mate.hu/470/ |
---|---|
Archívum: | MATER PhD - Doktori Értekezések |
Gyűjtemény: |
Status = Published
Subject = T Technology: T Technology (General) Type = Thesis |
Cím: |
Acerola és aszkorbinsav hatása nagyüzemi, aszeptikusan előállított alma- és meggylé minőségére tárolás során
|
Létrehozó: |
Ribárszki, Ákos
|
Dátum: |
2022-10-06
|
Téma: |
T Technology (General)
|
Nyelv: |
magyar
magyar
magyar
|
Típus: |
Thesis
NonPeerReviewed
|
Formátum: |
text
text
text
|
Azonosító: |
Ribárszki, Ákos (2022) Acerola és aszkorbinsav hatása nagyüzemi, aszeptikusan előállított alma- és meggylé minőségére tárolás során. UNSPECIFIED thesis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem. DOI: 10.54598/002450.
|
Kapcsolat: |