Ugrás a tartalomhoz

Acerola és aszkorbinsav hatása nagyüzemi, aszeptikusan előállított alma- és meggylé minőségére tárolás során

  • Metaadatok
Tartalom: https://phd.mater.uni-mate.hu/470/
Archívum: MATER PhD - Doktori Értekezések
Gyűjtemény: Status = Published
Subject = T Technology: T Technology (General)
Type = Thesis
Cím:
Acerola és aszkorbinsav hatása nagyüzemi, aszeptikusan előállított alma- és meggylé minőségére tárolás során
Létrehozó:
Ribárszki, Ákos
Dátum:
2022-10-06
Téma:
T Technology (General)
Nyelv:
magyar
magyar
magyar
Típus:
Thesis
NonPeerReviewed
Formátum:
text
text
text
Azonosító:
Ribárszki, Ákos (2022) Acerola és aszkorbinsav hatása nagyüzemi, aszeptikusan előállított alma- és meggylé minőségére tárolás során. UNSPECIFIED thesis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem. DOI: 10.54598/002450.
Kapcsolat: