Kereső
Bejelentkezés
Kapcsolat
![]() |
Probiotikus Lactobacillus törzzsel tejsavasan fermentált, növényi alapú levek fejlesztése |
Tartalom: | https://phd.mater.uni-mate.hu/421/ |
---|---|
Archívum: | MATER PhD - Doktori Értekezések |
Gyűjtemény: |
Status = Published
Subject = T Technology: T Technology (General) Type = Thesis |
Cím: |
Probiotikus Lactobacillus törzzsel tejsavasan fermentált, növényi alapú levek fejlesztése
|
Létrehozó: |
Perjéssy, Judit
|
Dátum: |
2023-12-07
|
Téma: |
T Technology (General)
|
Nyelv: |
magyar
magyar
angol
|
Típus: |
Thesis
NonPeerReviewed
|
Formátum: |
text
text
text
|
Azonosító: |
Perjéssy, Judit (2023) Probiotikus Lactobacillus törzzsel tejsavasan fermentált, növényi alapú levek fejlesztése. UNSPECIFIED thesis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem. DOI: 10.54598/003940.
|
Kapcsolat: |