Ugrás a tartalomhoz

Probiotikus Lactobacillus törzzsel tejsavasan fermentált, növényi alapú levek fejlesztése

  • Metaadatok
Tartalom: https://phd.mater.uni-mate.hu/421/
Archívum: MATER PhD - Doktori Értekezések
Gyűjtemény: Status = Published
Subject = T Technology: T Technology (General)
Type = Thesis
Cím:
Probiotikus Lactobacillus törzzsel tejsavasan fermentált, növényi alapú levek fejlesztése
Létrehozó:
Perjéssy, Judit
Dátum:
2023-12-07
Téma:
T Technology (General)
Nyelv:
magyar
magyar
angol
Típus:
Thesis
NonPeerReviewed
Formátum:
text
text
text
Azonosító:
Perjéssy, Judit (2023) Probiotikus Lactobacillus törzzsel tejsavasan fermentált, növényi alapú levek fejlesztése. UNSPECIFIED thesis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem. DOI: 10.54598/003940.
Kapcsolat: