Kereső
Bejelentkezés
Kapcsolat
![]() |
Effect of one-step and two-step sous vide treatments on quality and storage stability of chicken breast |
Tartalom: | https://phd.mater.uni-mate.hu/401/ |
---|---|
Archívum: | MATER PhD - Doktori Értekezések |
Gyűjtemény: |
Status = Published
Subject = T Technology: T Technology (General) Type = Thesis |
Cím: |
Effect of one-step and two-step sous vide treatments on quality and storage stability of chicken breast
|
Létrehozó: |
Hasani, Endrit
|
Dátum: |
2023-08-25
|
Téma: |
T Technology (General)
|
Nyelv: |
angol
angol
|
Típus: |
Thesis
NonPeerReviewed
|
Formátum: |
text
text
|
Azonosító: |
Hasani, Endrit (2023) Effect of one-step and two-step sous vide treatments on quality and storage stability of chicken breast. UNSPECIFIED thesis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem. DOI: 10.54598/003740.
|
Kapcsolat: |