Kereső
Bejelentkezés
Kapcsolat
|
|
Effect of one-step and two-step sous vide treatments on quality and storage stability of chicken breast |
| Tartalom: | https://phd.mater.uni-mate.hu/401/ |
|---|---|
| Archívum: | MATER PhD - Doktori Értekezések |
| Gyűjtemény: |
Status = Published
Subject = T Technology: T Technology (General) Type = Thesis |
| Cím: |
Effect of one-step and two-step sous vide treatments on quality and storage stability of chicken breast
|
| Létrehozó: |
Hasani, Endrit
|
| Dátum: |
2023-08-25
|
| Téma: |
T Technology (General)
|
| Nyelv: |
angol
angol
|
| Típus: |
Thesis
NonPeerReviewed
|
| Formátum: |
text
text
|
| Azonosító: |
Hasani, Endrit (2023) Effect of one-step and two-step sous vide treatments on quality and storage stability of chicken breast. UNSPECIFIED thesis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem. DOI: 10.54598/003740.
|
| Kapcsolat: |