Ugrás a tartalomhoz

 

A búza arabinoxilán tartalmának növelése, stabilitásának és molekuláris hátterének vizsgálata
Enhancement of the arabinoxylan content of wheat and analysis of its stability and molecular background

  • Metaadatok
Tartalom: http://hdl.handle.net/10890/13372
Archívum: Műegyetem Digitális Archívum
Gyűjtemény: 3. Disszertációk (BME)
Oláh György Doktori Iskola - Kémiai és Vegyészmérnöki tudományok
Cím:
A búza arabinoxilán tartalmának növelése, stabilitásának és molekuláris hátterének vizsgálata
Enhancement of the arabinoxylan content of wheat and analysis of its stability and molecular background
Létrehozó:
Tremmel-Bede, Karolina
Közreműködő:
Rakszegi, Marianna
Tömösközi, Sándor
Dátum:
2020-06-03T08:54:57Z
2020-06-03T08:54:57Z
2020
Nyelv:
magyar
Típus:
Disszertáció
Formátum:
application/pdf
application/pdf
application/pdf
application/pdf
Azonosító: