Kereső
Bejelentkezés
Kapcsolat
A cirok bioaktív vegyületeinek a vizsgálata termékfejlesztés céljából
|
Tartalom: | https://hdl.handle.net/2437/380414 |
---|---|
Archívum: | DEA PhD |
Gyűjtemény: |
PhD dolgozatok
Táplálkozás- és Élelmiszertudományi Doktori Iskola |
Cím: |
A cirok bioaktív vegyületeinek a vizsgálata termékfejlesztés céljából
The study of bioactive compounds of sorghum for the purpose of product development
|
Létrehozó: |
Nagy, Róbert
|
Közreműködő: |
Sipos, Péter
Gálné Remenyik, Judit
Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar::Táplálkozástudományi Intézet
|
Dátum: |
2024-09-25T07:29:41Z
2024-09-25T07:29:41Z
2024
2024
|
Téma: |
cirok
bioaktív vegyületek
flavonoid
sütőipari termékfejlesztés
gluténmentes termék
antioxidáns tulajdonságok
|
Tartalmi leírás: |
A kutatás célja a hazai termesztésben lévő cirok genotípusok bioaktív profiljának, antioxidáns tulajdonságainak vizsgálata, az ezeket befolyásoló külső tényezők értékelése,
valamint gluténmentes élelmiszeripari termék fejlesztése
hbk
|
Nyelv: |
magyar
|
Típus: |
PhD, doktori értekezés
|
Formátum: |
application/pdf
application/pdf
application/pdf
137
application/pdf
application/pdf
application/pdf
|
Azonosító: |