Ugrás a tartalomhoz

 

A cirok bioaktív vegyületeinek a vizsgálata termékfejlesztés céljából
The study of bioactive compounds of sorghum for the purpose of product development

  • Metaadatok
Tartalom: https://hdl.handle.net/2437/380414
Archívum: DEA PhD
Gyűjtemény: PhD dolgozatok
Táplálkozás- és Élelmiszertudományi Doktori Iskola
Cím:
A cirok bioaktív vegyületeinek a vizsgálata termékfejlesztés céljából
The study of bioactive compounds of sorghum for the purpose of product development
Létrehozó:
Nagy, Róbert
Közreműködő:
Sipos, Péter
Gálné Remenyik, Judit
Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar::Táplálkozástudományi Intézet
Dátum:
2024-09-25T07:29:41Z
2024-09-25T07:29:41Z
2024
2024
Téma:
cirok
bioaktív vegyületek
flavonoid
sütőipari termékfejlesztés
gluténmentes termék
antioxidáns tulajdonságok
Tartalmi leírás:
A kutatás célja a hazai termesztésben lévő cirok genotípusok bioaktív profiljának, antioxidáns tulajdonságainak vizsgálata, az ezeket befolyásoló külső tényezők értékelése, valamint gluténmentes élelmiszeripari termék fejlesztése
hbk
Nyelv:
magyar
Típus:
PhD, doktori értekezés
Formátum:
application/pdf
application/pdf
application/pdf
137
application/pdf
application/pdf
application/pdf
Azonosító: