Kereső
Bejelentkezés
Kapcsolat
Az élelmiszer-minőség jellemzői és a veszélyforrások az élelmiszerláncokban |
| Tartalom: | https://press.mater.uni-mate.hu/197/ |
|---|---|
| Archívum: | MATER Press - Egyetemi Kiadványok |
| Gyűjtemény: |
['viewname_eprint_status' not defined] = Megjelent
Szakterület = S Mezőgazdaság: S Mezőgazdaság általában ['viewname_eprint_types' not defined] = Könyvrészlet |
| Cím: |
Az élelmiszer-minőség jellemzői és a veszélyforrások az élelmiszerláncokban
|
| Létrehozó: |
Srečec, Siniša
Jelen, Tatjana
|
| Közreműködő: |
Srečec, Siniša
Csonka, Arnold
Koponicsné Györke, Diána
Nagy, Mónika Zita
|
| Kiadó: |
MATE Press
|
| Dátum: |
2022
|
| Téma: |
S Mezőgazdaság általában
|
| Nyelv: |
magyar
|
| Típus: |
Könyvrészlet
PeerReviewed
|
| Formátum: |
text
|
| Azonosító: |
Srečec, Siniša és Jelen, Tatjana (2022) Az élelmiszer-minőség jellemzői és a veszélyforrások az élelmiszerláncokban. In: Srečec, Siniša és Csonka, Arnold és Koponicsné Györke, Diána és Nagy, Mónika Zita (Szerk.) Élelmiszerláncok menedzsmentje. MATE Press, Gödöllő. pp. 55-65. ISBN 978-963-623-026-5
10.54597/mate.0030
|
| Kapcsolat: |
10.54597/mate.0030
|
| Létrehozó: |
cc_by_nc_nd_4
|