Ugrás a tartalomhoz

 

Búza-, rozs- és zabfajták és malomipari termékeik összetételi és technológiai tulajdonságainak jellemzése
Characterization of the compositional and technological properties of wheat, rye and oat varieties and their mill products

  • Metaadatok
Tartalom: http://hdl.handle.net/10890/54536
Archívum: Műegyetem Digitális Archívum
Gyűjtemény: 3. Disszertációk (BME)
Oláh György Doktori Iskola - Kémiai és Vegyészmérnöki tudományok
Cím:
Búza-, rozs- és zabfajták és malomipari termékeik összetételi és technológiai tulajdonságainak jellemzése
Characterization of the compositional and technological properties of wheat, rye and oat varieties and their mill products
Létrehozó:
Jaksics, Edina
Közreműködő:
Tömösközi, Sándor
Dátum:
2024-02-14T16:43:18Z
2024-02-14T16:43:18Z
2023
Nyelv:
magyar
Típus:
Disszertáció
Formátum:
application/pdf
application/pdf
application/pdf
Azonosító: