Kereső
Bejelentkezés
Kapcsolat
Bor, gasztronómia, kultúra – Értékteremtő tudomány |
Tartalom: | http://real-eod.mtak.hu/16426/ |
---|---|
Archívum: | REAL-EOD |
Gyűjtemény: |
Status = Published
Subject = S Agriculture / mezőgazdaság: S1 Agriculture (General) / mezőgazdaság általában Subject = H Social Sciences / társadalomtudományok: HB Economic Theory / közgazdaságtudomány: HB4 Dynamics of the economy / gazdasági folyamatok Subject = H Social Sciences / társadalomtudományok: H Social Sciences (General) / társadalomtudomány általában Type = Book |
Cím: |
Bor, gasztronómia, kultúra – Értékteremtő tudomány
|
Közreműködő: |
Fata, Ildikó
Kissné Budai, Rita
|
Kiadó: |
Tomori Pál Főiskola
|
Dátum: |
2020
|
Téma: |
H Social Sciences (General) / társadalomtudomány általában
HB4 Dynamics of the economy / gazdasági folyamatok
S1 Agriculture (General) / mezőgazdaság általában
|
Nyelv: |
magyar
|
Típus: |
Book
PeerReviewed
|
Formátum: |
text
|
Azonosító: |
Fata, Ildikó and Kissné Budai, Rita, eds. (2020) Bor, gasztronómia, kultúra – Értékteremtő tudomány. Tudományos mozaik (18). Tomori Pál Főiskola, Budapest. ISBN 978-615-80727-6-2
|
Kapcsolat: |