Ugrás a tartalomhoz

 

Innovációk az élelmiszer-feldolgozásban

  • Metaadatok
Tartalom: https://press.mater.uni-mate.hu/110/
Archívum: MATER Press - Egyetemi Kiadványok
Gyűjtemény: ['viewname_eprint_status' not defined] = Megjelent
Szakterület = S Mezőgazdaság: SF Állattenyésztés
['viewname_eprint_types' not defined] = Könyvrészlet
Cím:
Innovációk az élelmiszer-feldolgozásban
Létrehozó:
Friedrich, László
Baranyai, László
Jónás, Gábor
Kenesei, György
Surányi, József
Quang, Nguyen Duc
Közreműködő:
Halas, Veronika
Tóthi, Róbert
Kiadó:
MATE Press
Dátum:
2022
Téma:
SF Állattenyésztés
Nyelv:
magyar
Típus:
Könyvrészlet
PeerReviewed
Formátum:
text
Azonosító:
Friedrich, László és Baranyai, László és Jónás, Gábor és Kenesei, György és Surányi, József és Quang, Nguyen Duc (2022) Innovációk az élelmiszer-feldolgozásban. In: Halas, Veronika és Tóthi, Róbert (Szerk.) Innovations in Animal Nutrition and Food Poduction : 20th International Symposium on Animal Nutrition, 29 September, 2022 Kaposvár, Hungary : Proceedings [Innovációk a takarmányozás és az élelmiszer-előállítás gyakorlatában : 20. Nemzetközi Takarmányozási. MATE Press, Gödöllő. 127 p. pp. 68-79. ISBN 978-963-623-031-9
10.54597/mate.0048
Kapcsolat:
10.54597/mate.0048
Létrehozó:
cc_by_nc_nd_4