Kereső
Bejelentkezés
Kapcsolat
Innovációk az élelmiszer-feldolgozásban |
Tartalom: | https://press.mater.uni-mate.hu/110/ |
---|---|
Archívum: | MATER Press - Egyetemi Kiadványok |
Gyűjtemény: |
['viewname_eprint_status' not defined] = Megjelent
Szakterület = S Mezőgazdaság: SF Állattenyésztés ['viewname_eprint_types' not defined] = Könyvrészlet |
Cím: |
Innovációk az élelmiszer-feldolgozásban
|
Létrehozó: |
Friedrich, László
Baranyai, László
Jónás, Gábor
Kenesei, György
Surányi, József
Quang, Nguyen Duc
|
Közreműködő: |
Halas, Veronika
Tóthi, Róbert
|
Kiadó: |
MATE Press
|
Dátum: |
2022
|
Téma: |
SF Állattenyésztés
|
Nyelv: |
magyar
|
Típus: |
Könyvrészlet
PeerReviewed
|
Formátum: |
text
|
Azonosító: |
Friedrich, László és Baranyai, László és Jónás, Gábor és Kenesei, György és Surányi, József és Quang, Nguyen Duc (2022) Innovációk az élelmiszer-feldolgozásban. In: Halas, Veronika és Tóthi, Róbert (Szerk.) Innovations in Animal Nutrition and Food Poduction : 20th International Symposium on Animal Nutrition, 29 September, 2022 Kaposvár, Hungary : Proceedings [Innovációk a takarmányozás és az élelmiszer-előállítás gyakorlatában : 20. Nemzetközi Takarmányozási. MATE Press, Gödöllő. 127 p. pp. 68-79. ISBN 978-963-623-031-9
10.54597/mate.0048
|
Kapcsolat: |
10.54597/mate.0048
|
Létrehozó: |
cc_by_nc_nd_4
|