Kereső
Bejelentkezés
Kapcsolat
|
|
The research of the value system and food consumer preferences in the domestic consumer segments of institutional catering |
| Tartalom: | https://journal.uni-mate.hu/index.php/rbs/article/view/416 |
|---|---|
| Archívum: | Regional and Business Studies |
| Gyűjtemény: |
Articles
Open Access DRIVERset |
| Cím: |
The research of the value system and food consumer preferences in the domestic consumer segments of institutional catering
|
| Létrehozó: |
Fodor, Mónika
Horváth, Ágnes
|
| Kiadó: | |
| Dátum: |
2009-02-15
|
| Téma: | |
| Tartalmi leírás: | |
| Nyelv: |
angol
|
| Típus: |
info:eu-repo/semantics/article
info:eu-repo/semantics/publishedVersion
|
| Formátum: |
application/pdf
|
| Azonosító: | |
| Forrás: |
Regional and Business Studies; Évf. 1 szám 1 (2009): Regional and Business Studies; 1-12
2732-2726
2061-2311
|
| Kapcsolat: | |
| Létrehozó: |