Kereső
Bejelentkezés
Kapcsolat
![]() |
A bortrendek gasztronómiai beilleszthetősége a Piquette példáján keresztül |
Tartalom: | http://real.mtak.hu/156684/ |
---|---|
Archívum: | REAL |
Gyűjtemény: |
Status = Unpublished
Subject = H Social Sciences / társadalomtudományok: HF Commerce / kereskedelem Type = Article |
Cím: |
A bortrendek gasztronómiai beilleszthetősége a Piquette példáján keresztül
|
Létrehozó: |
Bene, Zsuzsanna
|
Kiadó: |
Tokaji Kutatóintézet Szőlészeti és Borászati Kutató Nonprofit Kft.
|
Dátum: |
2022
|
Téma: |
HF Commerce / kereskedelem
|
Nyelv: |
magyar
|
Típus: |
Article
NonPeerReviewed
info:eu-repo/semantics/article
|
Formátum: |
text
|
Azonosító: |
Bene, Zsuzsanna (2022) A bortrendek gasztronómiai beilleszthetősége a Piquette példáján keresztül. SZŐLŐ-LEVÉL : A TOKAJI KUTATÓINTÉZET SZŐLÉSZETI ÉS BORÁSZATI KUTATÓ NONPROFIT KFT. NEGYEDÉVENTE MEGJELENŐ DIGITÁLIS SZAKMAI FOLYÓIRATA. pp. 1-5. ISSN 2677-1756 (Unpublished)
|
Kapcsolat: |
MTMT:33569755
|