Kereső
Bejelentkezés
Kapcsolat
|
|
A bortrendek gasztronómiai beilleszthetősége a Piquette példáján keresztül |
| Tartalom: | http://real.mtak.hu/156684/ |
|---|---|
| Archívum: | REAL |
| Gyűjtemény: |
Status = Unpublished
Subject = H Social Sciences / társadalomtudományok: HF Commerce / kereskedelem Type = Article |
| Cím: |
A bortrendek gasztronómiai beilleszthetősége a Piquette példáján keresztül
|
| Létrehozó: |
Bene, Zsuzsanna
|
| Kiadó: |
Tokaji Kutatóintézet Szőlészeti és Borászati Kutató Nonprofit Kft.
|
| Dátum: |
2022
|
| Téma: |
HF Commerce / kereskedelem
|
| Nyelv: |
magyar
|
| Típus: |
Article
NonPeerReviewed
info:eu-repo/semantics/article
|
| Formátum: |
text
|
| Azonosító: |
Bene, Zsuzsanna (2022) A bortrendek gasztronómiai beilleszthetősége a Piquette példáján keresztül. SZŐLŐ-LEVÉL : A TOKAJI KUTATÓINTÉZET SZŐLÉSZETI ÉS BORÁSZATI KUTATÓ NONPROFIT KFT. NEGYEDÉVENTE MEGJELENŐ DIGITÁLIS SZAKMAI FOLYÓIRATA. pp. 1-5. ISSN 2677-1756 (Unpublished)
|
| Kapcsolat: |
MTMT:33569755
|