Ugrás a tartalomhoz

Különböző takarmányok hatása a pontyhús zsírsavprofiljára és húsminőségére

  • Metaadatok
Tartalom: https://real-phd.mtak.hu/1720/
Archívum: REAL-PhD
Gyűjtemény: Status = Defended
Subject = S Agriculture / mezőgazdaság: SH Aquaculture. Fisheries. Angling / vizi növény-és állattartás, halászat, sporthorgászat
Subject = S Agriculture / mezőgazdaság: S1 Agriculture (General) / mezőgazdaság általában
Subject = S Agriculture / mezőgazdaság: SF Animal culture / állattenyésztés
Type = Thesis
University = Szent István Egyetem (2000-2020)
Cím:
Különböző takarmányok hatása a pontyhús zsírsavprofiljára és húsminőségére
Létrehozó:
Müllerné Trenovszki, Magdolna
Dátum:
2013
Téma:
S1 Agriculture (General) / mezőgazdaság általában
SF Animal culture / állattenyésztés
SH Aquaculture. Fisheries. Angling / vizi növény-és állattartás, halászat, sporthorgászat
Nyelv:
magyar
magyar
angol
Típus:
Thesis
NonPeerReviewed
Formátum:
text
text
text
Azonosító:
Müllerné Trenovszki, Magdolna (2013) Különböző takarmányok hatása a pontyhús zsírsavprofiljára és húsminőségére. PhD thesis, Szent István Egyetem (2000-2020).
Kapcsolat: