Kereső
Bejelentkezés
Kapcsolat
![]() |
Különböző takarmányok hatása a pontyhús zsírsavprofiljára és húsminőségére |
Tartalom: | https://real-phd.mtak.hu/1720/ |
---|---|
Archívum: | REAL-PhD |
Gyűjtemény: |
Status = Defended
Subject = S Agriculture / mezőgazdaság: SH Aquaculture. Fisheries. Angling / vizi növény-és állattartás, halászat, sporthorgászat Subject = S Agriculture / mezőgazdaság: S1 Agriculture (General) / mezőgazdaság általában Subject = S Agriculture / mezőgazdaság: SF Animal culture / állattenyésztés Type = Thesis University = Szent István Egyetem (2000-2020) |
Cím: |
Különböző takarmányok hatása a pontyhús zsírsavprofiljára és húsminőségére
|
Létrehozó: |
Müllerné Trenovszki, Magdolna
|
Dátum: |
2013
|
Téma: |
S1 Agriculture (General) / mezőgazdaság általában
SF Animal culture / állattenyésztés
SH Aquaculture. Fisheries. Angling / vizi növény-és állattartás, halászat, sporthorgászat
|
Nyelv: |
magyar
magyar
angol
|
Típus: |
Thesis
NonPeerReviewed
|
Formátum: |
text
text
text
|
Azonosító: |
Müllerné Trenovszki, Magdolna (2013) Különböző takarmányok hatása a pontyhús zsírsavprofiljára és húsminőségére. PhD thesis, Szent István Egyetem (2000-2020).
|
Kapcsolat: |