Kereső
Bejelentkezés
Kapcsolat
![]() |
A kender olajtartalom növelésének hatása a zsírsavösszetétel és a fontosabb agronómiai tulajdonságok alakulására |
Tartalom: | https://real-phd.mtak.hu/1685/ |
---|---|
Archívum: | REAL-PhD |
Gyűjtemény: |
Status = Defended
Subject = S Agriculture / mezőgazdaság: S1 Agriculture (General) / mezőgazdaság általában Subject = S Agriculture / mezőgazdaság: SB Plant culture / növénytermesztés Type = Thesis University = Szent István Egyetem (2000-2020) |
Cím: |
A kender olajtartalom növelésének hatása a zsírsavösszetétel és a fontosabb agronómiai tulajdonságok alakulására
|
Létrehozó: |
Finta, Zuzana
|
Dátum: |
2012
|
Téma: |
S1 Agriculture (General) / mezőgazdaság általában
SB Plant culture / növénytermesztés
|
Nyelv: |
magyar
magyar
angol
|
Típus: |
Thesis
NonPeerReviewed
|
Formátum: |
text
text
text
|
Azonosító: |
Finta, Zuzana (2012) A kender olajtartalom növelésének hatása a zsírsavösszetétel és a fontosabb agronómiai tulajdonságok alakulására. PhD thesis, Szent István Egyetem (2000-2020).
|
Kapcsolat: |