Ugrás a tartalomhoz

A kender olajtartalom növelésének hatása a zsírsavösszetétel és a fontosabb agronómiai tulajdonságok alakulására

  • Metaadatok
Tartalom: https://real-phd.mtak.hu/1685/
Archívum: REAL-PhD
Gyűjtemény: Status = Defended
Subject = S Agriculture / mezőgazdaság: S1 Agriculture (General) / mezőgazdaság általában
Subject = S Agriculture / mezőgazdaság: SB Plant culture / növénytermesztés
Type = Thesis
University = Szent István Egyetem (2000-2020)
Cím:
A kender olajtartalom növelésének hatása a zsírsavösszetétel és a fontosabb agronómiai tulajdonságok alakulására
Létrehozó:
Finta, Zuzana
Dátum:
2012
Téma:
S1 Agriculture (General) / mezőgazdaság általában
SB Plant culture / növénytermesztés
Nyelv:
magyar
magyar
angol
Típus:
Thesis
NonPeerReviewed
Formátum:
text
text
text
Azonosító:
Finta, Zuzana (2012) A kender olajtartalom növelésének hatása a zsírsavösszetétel és a fontosabb agronómiai tulajdonságok alakulására. PhD thesis, Szent István Egyetem (2000-2020).
Kapcsolat: