Kereső
Bejelentkezés
Kapcsolat
|
|
Microbial associations and interactions in food |
| Tartalom: | https://real-eod.mtak.hu/15418/ |
|---|---|
| Archívum: | REAL-EOD |
| Gyűjtemény: |
Status = Published
Subject = Q Science / természettudomány: QR Microbiology / mikrobiológia Type = Book |
| Cím: |
Microbial associations and interactions in food
|
| Közreműködő: |
Kiss, I.
Deák, T.
Incze, K.
|
| Kiadó: |
Akadémiai Kiadó
|
| Dátum: |
1984
|
| Téma: |
QR Microbiology / mikrobiológia
|
| Nyelv: |
angol
|
| Típus: |
Book
PeerReviewed
|
| Formátum: |
text
|
| Azonosító: |
Kiss, I. and Deák, T. and Incze, K., eds. (1984) Microbial associations and interactions in food. Akadémiai Kiadó, Budapest. ISBN 963-05-3890-3
|
| Kapcsolat: |