Kereső
Bejelentkezés
Kapcsolat
![]() |
Microbial associations and interactions in food |
Tartalom: | http://real-eod.mtak.hu/15418/ |
---|---|
Archívum: | REAL-EOD |
Gyűjtemény: |
Status = Published
Subject = Q Science / természettudomány: QR Microbiology / mikrobiológia Type = Book |
Cím: |
Microbial associations and interactions in food
|
Közreműködő: |
Kiss, I.
Deák, T.
Incze, K.
|
Kiadó: |
Akadémiai Kiadó
|
Dátum: |
1984
|
Téma: |
QR Microbiology / mikrobiológia
|
Nyelv: |
angol
|
Típus: |
Book
PeerReviewed
|
Formátum: |
text
|
Azonosító: |
Kiss, I. and Deák, T. and Incze, K., eds. (1984) Microbial associations and interactions in food. Akadémiai Kiadó, Budapest. ISBN 963-05-3890-3
|
Kapcsolat: |