Kereső
Bejelentkezés
Kapcsolat
| Csapatépítés a konyhában | 
| Tartalom: | http://publikaciotar.uni-bge.hu/1502/ | 
|---|---|
| Archívum: | Prosperitas | 
| Gyűjtemény: | Állapot = Megjelent Tárgyszó = teambuilding Tárgyszó = csapatépítés Tárgyszó = cooking Tárgyszó = tréner Tárgyszó = training Tárgyszó = konyha Tárgyszó = kitchen Tárgyszó = kikapcsolódás Tárgyszó = relaxing Tárgyszó = trainer Tárgyszó = főzés Tárgyszó = tréning Típus = Cikk | 
| Cím: | 
					Csapatépítés a konyhában
				 | 
| Létrehozó: | 
						Somogyi Kitti
					 | 
| Kiadó: | 
					Budapesti Gazdasági Főiskola
										 | 
| Dátum: | 
					2018
										 | 
| Tartalmi leírás: | 
					Napjaink rohanó világában több időt töltünk a munkahelyünkön, mint otthon, a családunk körében. Hetente általában 40–60 órát töltünk munkával, így fontos a munkatársak közötti jó viszony, hogy gördülékenyen tudjanak együtt dolgozni.
Kutatásom során választ szerettem volna kapni arra, hogy mennyire elterjedtek ma
a csapatépítő tréningek hazánkban, illetve arra, milyen feltételek mellett lehetne a főzést beleilleszteni egy csapatépítő tréningbe – ennek érdekében három hipotézist fogalmaztam meg.
Kérdőíves kutatásom révén bizonyítást nyert, hogy a közös étkezés igen fontos alapját képezi egy csapatépítő tréningnek, és az is, hogy válaszadóim közel kétharmada szívesen kipróbálná a főzéssel fuzionált csapatépítő tréninget. Összességében elmondható,
hogy lenne kereslet a fúziós csapatépítésre, amennyiben sikerül összhangot teremteni
a feladatok és a főzés között, illetve, ha az megfelelően igazítható a vállalkozáshoz, személyre szabható, és minden résztvevő képes azonosulni a feladattal.
										 | 
| Nyelv: | 
						magyar
												 | 
| Típus: | 
					Cikk
										 
					NonPeerReviewed
										 | 
| Formátum: | 
					text
										 | 
| Azonosító: | 
					Somogyi Kitti  (2018) Csapatépítés a konyhában.  Prosperitas, 5 (1).  pp. 167-175.  ISSN 2064-759X
										 
					33700003
										 | 
| Kapcsolat: | 
					33700003
										 |