Ugrás a tartalomhoz

 

Correlation between fat and cholesterol contents of commercially available dairy products

  • Metaadatok
Tartalom: http://publicatio.uni-sopron.hu/1081/
Archívum: SOE Publicatio Repozitórium
Gyűjtemény: Állapot = Megjelent
Típus = Konferencia vagy workshop anyag
Cím:
Correlation between fat and cholesterol contents of commercially available dairy products
Létrehozó:
Dulicsek , R
Kovács , Á
Szigeti, Jenő Ferenc
Herpai , Z
Varga, László
Kiadó:
Nyugat-magyarországi Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar
Dátum:
2004
Nyelv:
magyar
angol
magyar
Típus:
Konferencia vagy workshop anyag
NonPeerReviewed
Formátum:
text
Azonosító:
Dulicsek , R és Kovács , Á és Szigeti, Jenő Ferenc és Herpai , Z és Varga, László (2004) Correlation between fat and cholesterol contents of commercially available dairy products. In: Agrártermelés - harmóniában a természettel : XXX. Óvári Tudományos Napok : Mosonmagyaróvár, 2004. október 7., 2004.10.07, Mosonmagyaróvár.
MTMT:1178069
Kapcsolat:
MTMT:1178069