Kereső
Bejelentkezés
Kapcsolat
Correlation between fat and cholesterol contents of commercially available dairy products |
| Tartalom: | http://publicatio.uni-sopron.hu/1081/ |
|---|---|
| Archívum: | SOE Publicatio Repozitórium |
| Gyűjtemény: |
Állapot = Megjelent
Típus = Konferencia vagy workshop anyag |
| Cím: |
Correlation between fat and cholesterol contents of commercially available dairy products
|
| Létrehozó: |
Dulicsek , R
Kovács , Á
Szigeti, Jenő Ferenc
Herpai , Z
Varga, László
|
| Kiadó: |
Nyugat-magyarországi Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar
|
| Dátum: |
2004
|
| Nyelv: |
magyar
angol
magyar
|
| Típus: |
Konferencia vagy workshop anyag
NonPeerReviewed
|
| Formátum: |
text
|
| Azonosító: |
Dulicsek , R és Kovács , Á és Szigeti, Jenő Ferenc és Herpai , Z és Varga, László (2004) Correlation between fat and cholesterol contents of commercially available dairy products. In: Agrártermelés - harmóniában a természettel : XXX. Óvári Tudományos Napok : Mosonmagyaróvár, 2004. október 7., 2004.10.07, Mosonmagyaróvár.
MTMT:1178069
|
| Kapcsolat: |
MTMT:1178069
|