Ugrás a tartalomhoz

 

Élelmiszerek mikrobiológiai stabilitásának növelése kíméletes hőkezeléssel (Sous-vide technológia)

  • Metaadatok
Tartalom: http://doktori.uni-sopron.hu/id/eprint/534/
Archívum: SOE Doktori Repozitórium
Gyűjtemény: Állapot = Kéziratban
Típus = Disszertáció
Tudományterület = agrártudományok: élelmiszertudományok
Cím:
Élelmiszerek mikrobiológiai stabilitásának növelése kíméletes hőkezeléssel (Sous-vide technológia)
Létrehozó:
Szücs, Petra
Dátum:
2015-12-11
Nyelv:
magyar
magyar
angol
magyar
magyar
Típus:
Disszertáció
NonPeerReviewed
Formátum:
application/pdf
application/pdf
application/pdf
application/pdf
Azonosító:
Szücs, Petra (2015) Élelmiszerek mikrobiológiai stabilitásának növelése kíméletes hőkezeléssel (Sous-vide technológia). Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.
2980833
Kapcsolat:
2980833