Kereső
Bejelentkezés
Kapcsolat
Mikrohullámú kezelés hatása a Saccharomyces cerevisiae élettevékenységére, a szőlőmust erjedésére és a cellulózbontás folyamatára |
Tartalom: | http://doktori.uni-sopron.hu/id/eprint/526/ |
---|---|
Archívum: | SOE Doktori Repozitórium |
Gyűjtemény: |
Állapot = Kéziratban
Típus = Disszertáció Tudományterület = agrártudományok: élelmiszertudományok |
Cím: |
Mikrohullámú kezelés hatása a Saccharomyces cerevisiae élettevékenységére, a szőlőmust erjedésére és a cellulózbontás folyamatára
|
Létrehozó: |
Kapcsándi, Viktória
|
Dátum: |
2015-10-27
|
Nyelv: |
magyar
magyar
angol
magyar
magyar
|
Típus: |
Disszertáció
NonPeerReviewed
|
Formátum: |
application/pdf
application/pdf
application/pdf
application/pdf
|
Azonosító: |
Kapcsándi, Viktória (2015) Mikrohullámú kezelés hatása a Saccharomyces cerevisiae élettevékenységére, a szőlőmust erjedésére és a cellulózbontás folyamatára. Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.
2959297
|
Kapcsolat: |
2959297
|