Ugrás a tartalomhoz

 

Mikrohullámú kezelés hatása a Saccharomyces cerevisiae élettevékenységére, a szőlőmust erjedésére és a cellulózbontás folyamatára

  • Metaadatok
Tartalom: http://doktori.uni-sopron.hu/id/eprint/526/
Archívum: SOE Doktori Repozitórium
Gyűjtemény: Állapot = Kéziratban
Típus = Disszertáció
Tudományterület = agrártudományok: élelmiszertudományok
Cím:
Mikrohullámú kezelés hatása a Saccharomyces cerevisiae élettevékenységére, a szőlőmust erjedésére és a cellulózbontás folyamatára
Létrehozó:
Kapcsándi, Viktória
Dátum:
2015-10-27
Nyelv:
magyar
magyar
angol
magyar
magyar
Típus:
Disszertáció
NonPeerReviewed
Formátum:
application/pdf
application/pdf
application/pdf
application/pdf
Azonosító:
Kapcsándi, Viktória (2015) Mikrohullámú kezelés hatása a Saccharomyces cerevisiae élettevékenységére, a szőlőmust erjedésére és a cellulózbontás folyamatára. Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.
2959297
Kapcsolat:
2959297