Kereső
Bejelentkezés
Kapcsolat
A borvíztől a hungarikumig. Gasztronómiai javak jelentéstartalmának történeti változásai a 19. század első harmadától a 21. század elejéig |
Tartalom: | http://hdl.handle.net/10831/58093 |
---|---|
Archívum: | EDIT |
Gyűjtemény: |
Disszertációk (ELTE PHD)
Bölcsészettudományi Kar PHD Történelemtudományi Doktori Iskola |
Cím: |
A borvíztől a hungarikumig. Gasztronómiai javak jelentéstartalmának történeti változásai a 19. század első harmadától a 21. század elejéig
|
Létrehozó: |
Fülöp, Zoltán Ottó
|
Közreműködő: |
Erdősi, Péter
|
Dátum: |
2020
|
Téma: |
Bölcsészettudományok/Történelemtudományok
hungaricum
gastronomy
19th century
20th century
Történelemtudományi D. I./Európai historiográfia és társadalomtudomány
hungarikum
gasztronómia
19. század
20. század
|
Nyelv: |
magyar
angol
|
Típus: |
info:eu-repo/semantics/doctoralThesis
|
Formátum: |
application/pdf
application/pdf
application/pdf
|
Azonosító: |
elte:10.15476/ELTE.2020.064
elte:32120117
elte:2.1./2021.03.19/EDT
|
Létrehozó: |
info:eu-repo/semantics/openAccess
|