Ugrás a tartalomhoz

A borvíztől a hungarikumig. Gasztronómiai javak jelentéstartalmának történeti változásai a 19. század első harmadától a 21. század elejéig

  • Metaadatok
Tartalom: http://hdl.handle.net/10831/58093
Archívum: EDIT
Gyűjtemény: Disszertációk (ELTE PHD)
Bölcsészettudományi Kar PHD
Történelemtudományi Doktori Iskola
Cím:
A borvíztől a hungarikumig. Gasztronómiai javak jelentéstartalmának történeti változásai a 19. század első harmadától a 21. század elejéig
Létrehozó:
Fülöp, Zoltán Ottó
Közreműködő:
Erdősi, Péter
Dátum:
2020
Téma:
Bölcsészettudományok/Történelemtudományok
hungaricum
gastronomy
19th century
20th century
Történelemtudományi D. I./Európai historiográfia és társadalomtudomány
hungarikum
gasztronómia
19. század
20. század
Nyelv:
magyar
angol
Típus:
info:eu-repo/semantics/doctoralThesis
Formátum:
application/pdf
application/pdf
application/pdf
Azonosító:
elte:10.15476/ELTE.2020.064
elte:32120117
elte:2.1./2021.03.19/EDT
Létrehozó:
info:eu-repo/semantics/openAccess