Kereső
Bejelentkezés
Kapcsolat
Microbiological status and oxidation properties of minced chicken breast meat treated with different concentration of Allyl-isothiocyanate |
| Tartalom: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/73017/ |
|---|---|
| Archívum: | SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium |
| Gyűjtemény: |
Szakterület = 04. Mezőgazdaság-tudományok: 04.04. Mezőgazdasági biotechnológia
Szakterület = 04. Mezőgazdaság-tudományok Tipus = Konferencia vagy workshop anyag |
| Cím: |
Microbiological status and oxidation properties of minced chicken breast meat treated with different concentration of Allyl-isothiocyanate
|
| Létrehozó: |
Khabat Noori
Friedrich László
Kiskó Gabriella
Németh Csaba
Dalmadi István
|
| Dátum: |
2018
|
| Téma: |
04. Mezőgazdaság-tudományok
04.04. Mezőgazdasági biotechnológia
|
| Nyelv: |
magyar
angol
|
| Típus: |
Konferencia vagy workshop anyag
NonPeerReviewed
|
| Formátum: |
part
|
| Azonosító: |
Khabat Noori; Friedrich László; Kiskó Gabriella; Németh Csaba; Dalmadi István: Microbiological status and oxidation properties of minced chicken breast meat treated with different concentration of Allyl-isothiocyanate.
|
| Kapcsolat: |