Kereső
Bejelentkezés
Kapcsolat
![]() |
A magyar élelmiszeripar versenyképességét meghatározó tényezők |
Tartalom: | http://unipub.lib.uni-corvinus.hu/5529/ |
---|---|
Archívum: | Corvinus Kutatások |
Gyűjtemény: |
Status = Published
Subject = Agriculture Type = Article |
Cím: |
A magyar élelmiszeripar versenyképességét meghatározó tényezők
|
Létrehozó: |
Mohácsi, Kálmán
|
Kiadó: |
Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem Vezetőképző Intézet
|
Dátum: |
1996-12
|
Téma: |
Agriculture
|
Tartalmi leírás: |
A cikk a magyar élelmiszeripar kilencvenes évekbeli helyzetét, jövőbeni kilátásait és verseny- képességének meghatározó tényezőit vizsgálja. A folyamatok jobb megértése céljából először az 1945 utáni fejlődést, majd a nyolcvanas évek jellemzőit mutatja be. Ezt követően a gazdasági átmenet élelmiszeriparral összefüggő folyamatait, végül pedig az élelmiszeripar jövőbeni fejlődésének lehetőségeit, versenyképessége erősítésének feltételeit elemzi.
|
Nyelv: |
magyar
magyar
|
Típus: |
Article
PeerReviewed
|
Formátum: |
application/pdf
|
Azonosító: |
Mohácsi, Kálmán (1996) A magyar élelmiszeripar versenyképességét meghatározó tényezők. Vezetéstudomány, 27 (12). pp. 33-39.
|
Kapcsolat: |