Ugrás a tartalomhoz

A magyar élelmiszeripar versenyképességét meghatározó tényezők

  • Metaadatok
Tartalom: http://unipub.lib.uni-corvinus.hu/5529/
Archívum: Corvinus Kutatások
Gyűjtemény: Status = Published
Subject = Agriculture
Type = Article
Cím:
A magyar élelmiszeripar versenyképességét meghatározó tényezők
Létrehozó:
Mohácsi, Kálmán
Kiadó:
Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem Vezetőképző Intézet
Dátum:
1996-12
Téma:
Agriculture
Tartalmi leírás:
A cikk a magyar élelmiszeripar kilencvenes évekbeli helyzetét, jövőbeni kilátásait és verseny- képességének meghatározó tényezőit vizsgálja. A folyamatok jobb megértése céljából először az 1945 utáni fejlődést, majd a nyolcvanas évek jellemzőit mutatja be. Ezt követően a gazdasági átmenet élelmiszeriparral összefüggő folyamatait, végül pedig az élelmiszeripar jövőbeni fejlődésének lehetőségeit, versenyképessége erősítésének feltételeit elemzi.
Nyelv:
magyar
magyar
Típus:
Article
PeerReviewed
Formátum:
application/pdf
Azonosító:
Mohácsi, Kálmán (1996) A magyar élelmiszeripar versenyképességét meghatározó tényezők. Vezetéstudomány, 27 (12). pp. 33-39.
Kapcsolat: