Kereső
Bejelentkezés
Kapcsolat
|
|
Az élelmiszeripari termékek minősége és a minőségköltség |
| Tartalom: | http://unipub.lib.uni-corvinus.hu/5489/ |
|---|---|
| Archívum: | Corvinus Kutatások |
| Gyűjtemény: |
Status = Published
Subject = Knowledge economy, innovation Subject = Food safety and quality Type = Article |
| Cím: |
Az élelmiszeripari termékek minősége és a minőségköltség
|
| Létrehozó: |
Pintér, István
|
| Kiadó: |
Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem Vezetőképző Intézet
|
| Dátum: |
1996-09
|
| Téma: |
Knowledge economy, innovation
Food safety and quality
|
| Tartalmi leírás: |
A minőség fogalmából kiindulva a szerző a minőségbiztosítás rendszerével foglalkozik. Ismerteti az élelmiszerekre vonatkozó minőségi előírásokat, az Élelmiszerkönyv szerepét, a termékek minősítésének regresszív és prezentív módjait, majd bemutatja az 1994-ben életbe lépett termék- felelősségi törvényt. Bevezetve a minőségköltség fogalmát kitér ennek összetevőire, a vele szemben támasztandó követelményekre s megszegésének várható következményeire.
|
| Nyelv: |
magyar
magyar
|
| Típus: |
Article
PeerReviewed
|
| Formátum: |
application/pdf
|
| Azonosító: |
Pintér, István (1996) Az élelmiszeripari termékek minősége és a minőségköltség. Vezetéstudomány, 27 (9). pp. 38-46.
|
| Kapcsolat: |