Kereső
Bejelentkezés
Kapcsolat
![]() |
Az élelmiszeripari termékek minősége és a minőségköltség |
Tartalom: | http://unipub.lib.uni-corvinus.hu/5489/ |
---|---|
Archívum: | Corvinus Kutatások |
Gyűjtemény: |
Status = Published
Subject = Knowledge economy, innovation Subject = Food safety and quality Type = Article |
Cím: |
Az élelmiszeripari termékek minősége és a minőségköltség
|
Létrehozó: |
Pintér, István
|
Kiadó: |
Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem Vezetőképző Intézet
|
Dátum: |
1996-09
|
Téma: |
Knowledge economy, innovation
Food safety and quality
|
Tartalmi leírás: |
A minőség fogalmából kiindulva a szerző a minőségbiztosítás rendszerével foglalkozik. Ismerteti az élelmiszerekre vonatkozó minőségi előírásokat, az Élelmiszerkönyv szerepét, a termékek minősítésének regresszív és prezentív módjait, majd bemutatja az 1994-ben életbe lépett termék- felelősségi törvényt. Bevezetve a minőségköltség fogalmát kitér ennek összetevőire, a vele szemben támasztandó követelményekre s megszegésének várható következményeire.
|
Nyelv: |
magyar
magyar
|
Típus: |
Article
PeerReviewed
|
Formátum: |
application/pdf
|
Azonosító: |
Pintér, István (1996) Az élelmiszeripari termékek minősége és a minőségköltség. Vezetéstudomány, 27 (9). pp. 38-46.
|
Kapcsolat: |