Kereső
Bejelentkezés
Kapcsolat
![]() |
Impacts of Forms, Flavours and Colours of Dietary Supplements for Young Customers
|
Tartalom: | https://ojs.bibl.u-szeged.hu/index.php/jelenkori_tars-gazd_folyamatok/article/view/33188 |
---|---|
Archívum: | Jelenkori társadalmi és gazdasági folyamatok |
Gyűjtemény: | Agrár-, erdő- és élelmiszergazdaság |
Cím: |
Impacts of Forms, Flavours and Colours of Dietary Supplements for Young Customers
Étrend-kiegészítők színének, ízének és formájának hatása fiatal vásárlókra
|
Létrehozó: |
Rafael, Bence
|
Kiadó: |
Szegedi Tudományegyetem Mérnöki Kar
|
Dátum: |
2019-09-15
|
Téma: |
dietary supplement
young customers
QBD
form and impact
survey
étrend-kiegészítő
fiatal vásárlók
QBD
forma és hatás
kérdőíves felmérés
|
Tartalmi leírás: |
The dietary supplements market represents an important segment of pharmacies and other commercial traffic units. I carried out a questionnaire survey among young buyers to learn about colours, flavours, shapes the role and significance. I present the test results have established assumptions underpinning or rejecting and formulate my conclusions, my suggestions to continue my research, to develop a competitive product group.
Az étrend-kiegészítők piaca jelentős szegmenst képvisel a patikák és más kereskedelmi egységek forgalmában. Kérdőíves felmérést végeztem fiatal vásárlók körében a színek, ízek, formák szerepének és jelentőségének megismerése céljából. Felállított hipotézisek alátámasztásával vagy elutasításával mutatom be vizsgálati eredményeimet és fogalmazom meg következtetéseimet, javaslataimat a vizsgálatom folytatásához, egy versenyképes termékcsoport kifejlesztése érdekében.
|
Nyelv: |
magyar
|
Típus: |
info:eu-repo/semantics/article
info:eu-repo/semantics/publishedVersion
|
Formátum: |
application/pdf
|
Azonosító: |
10.14232/jtgf.2019.3.67-72
|
Forrás: |
Jelenkori Társadalmi és Gazdasági Folyamatok; Vol 14 No 3 (2019); 67-72
Jelenkori Társadalmi és Gazdasági Folyamatok; Vol. 14 Núm. 3 (2019); 67-72
Jelenkori Társadalmi és Gazdasági Folyamatok; Vol. 14 No 3 (2019); 67-72
Jelenkori Társadalmi és Gazdasági Folyamatok; Évf. 14 szám 3 (2019); 67-72
2676-9867
1788-7593
|
Kapcsolat: |