Kereső
Bejelentkezés
Kapcsolat
![]() |
Termékek és technológiák minősítése az élelmiszeripari innovációs folyamatban |
Tartalom: | https://ojs.bibl.u-szeged.hu/index.php/jelenkori_tars-gazd_folyamatok/article/view/32428 |
---|---|
Archívum: | Jelenkori társadalmi és gazdasági folyamatok |
Gyűjtemény: | Termelés, gazdálkodás |
Cím: |
Termékek és technológiák minősítése az élelmiszeripari innovációs folyamatban
|
Létrehozó: |
Balogh, Sándor
|
Kiadó: |
Szegedi Tudományegyetem Mérnöki Kar
|
Dátum: |
2011-01-01
|
Tartalmi leírás: |
The fact that the food is qualified as w ith a special price determines several o f the factors o f the food industry innovational process. The developer initiating the innovation or an en trepreneur have to can, that in case o f a product developm ent how (onto w hat kind o f consum er need) w ishes to calibrate the product to be developed, how new needs o pened and that which ones the need bars. The food industry product range since peculiarly wide: the so-called ‘lifestyle’ or ‘n o v e l’ extend to foods from the traditional foods. A technology d evelopm ent task w ith a different measure jo in s product innovations representing the different novelty value furtherm ore. The study - the author m ore based on his decennial experiences - presents the peculiarities o f the food industry innovations, the econom ic co ntent o f the process, and the criteria o f his success and the measurem ent o f the success. His aim is orienting the food industry SM Os for his innovational endeavors and the layman - not food industry - inform ing a vocational audience.
|
Nyelv: |
magyar
|
Típus: |
info:eu-repo/semantics/article
info:eu-repo/semantics/publishedVersion
|
Formátum: |
application/pdf
|
Azonosító: |
10.14232/jtgf.2011.1-2.7-18
|
Forrás: |
Jelenkori Társadalmi és Gazdasági Folyamatok; Vol 6 No 1-2 (2011); 7-18
Jelenkori Társadalmi és Gazdasági Folyamatok; Vol. 6 Núm. 1-2 (2011); 7-18
Jelenkori Társadalmi és Gazdasági Folyamatok; Vol. 6 No 1-2 (2011); 7-18
Jelenkori Társadalmi és Gazdasági Folyamatok; Évf. 6 szám 1-2 (2011); 7-18
2676-9867
1788-7593
|
Kapcsolat: |