Kereső
Bejelentkezés
Kapcsolat
A bor kereskedelmi kultúrája |
Tartalom: | http://dtk.tankonyvtar.hu/xmlui/handle/123456789/3200 |
---|---|
Archívum: | Digitális Tankönyvtár |
Gyűjtemény: |
Digitális Tankönyvtár
Agrár |
Cím: |
A bor kereskedelmi kultúrája
|
Létrehozó: |
Gál Lajos
Gál Péter
|
Közreműködő: |
St. Andrea Szőlőbirtok és Pincészet
|
Kiadó: |
Eszterházy Károly Főiskola
|
Dátum: |
2012-08-31
2019-08-07T15:09:14Z
2019-08-07T15:09:14Z
|
Téma: |
kereskedelem
borpiac
jelölési előírások
borturizmus
bortermelés
borgazdálkodás
bormarketing
|
Tartalmi leírás: |
A tanagyag célja, hogy a hallgató megismerje a különböző borokat a világ minden tájáról, tudja, hogy a bor hogyan feleljen meg az összes fogyasztói előírásnak, ismerje a különböző borértékesítő helyek felépítésének anatómiáját, valamint az értékesítés, kereskedelem lebonyolításához szükséges eszközöket, a bor forgalomba hozatalának jogi hátterét, illetve a borkereskedéshez szükséges feltételrendszert.
|
Nyelv: |
magyar
|
Típus: |
Egyetemi tananyag
|
Formátum: |
application/pdf
application/pdf
|
Azonosító: | |
Forrás: |
eredeti információforrás
|
Létrehozó: |
Gál Lajos
Gál Péter
Eszterházy Károly Főiskola
St. Andrea Szőlőbirtok és Pincészet
|