Kereső
Bejelentkezés
Kapcsolat
A bor kereskedelmi kultúrája |
| Tartalom: | http://dtk.tankonyvtar.hu/xmlui/handle/123456789/3200 |
|---|---|
| Archívum: | Digitális Tankönyvtár |
| Gyűjtemény: |
Digitális Tankönyvtár
Agrár |
| Cím: |
A bor kereskedelmi kultúrája
|
| Létrehozó: |
Gál Lajos
Gál Péter
|
| Közreműködő: |
St. Andrea Szőlőbirtok és Pincészet
|
| Kiadó: |
Eszterházy Károly Főiskola
|
| Dátum: |
2012-08-31
2019-08-07T15:09:14Z
2019-08-07T15:09:14Z
|
| Téma: |
kereskedelem
borpiac
jelölési előírások
borturizmus
bortermelés
borgazdálkodás
bormarketing
|
| Tartalmi leírás: |
A tanagyag célja, hogy a hallgató megismerje a különböző borokat a világ minden tájáról, tudja, hogy a bor hogyan feleljen meg az összes fogyasztói előírásnak, ismerje a különböző borértékesítő helyek felépítésének anatómiáját, valamint az értékesítés, kereskedelem lebonyolításához szükséges eszközöket, a bor forgalomba hozatalának jogi hátterét, illetve a borkereskedéshez szükséges feltételrendszert.
|
| Nyelv: |
magyar
|
| Típus: |
Egyetemi tananyag
|
| Formátum: |
application/pdf
application/pdf
|
| Azonosító: | |
| Forrás: |
eredeti információforrás
|
| Létrehozó: |
Gál Lajos
Gál Péter
Eszterházy Károly Főiskola
St. Andrea Szőlőbirtok és Pincészet
|