Kereső
Bejelentkezés
Kapcsolat
![]() |
A magyar brojlercsirke ágazat üzemi szintű versenyképességét befolyásoló tényezők |
Tartalom: | https://real-phd.mtak.hu/746/ |
---|---|
Archívum: | REAL-PhD |
Gyűjtemény: |
Status = Defended
Subject = H Social Sciences / társadalomtudományok: HB Economic Theory / közgazdaságtudomány Type = Thesis University = Kaposvári Egyetem |
Cím: |
A magyar brojlercsirke ágazat üzemi szintű versenyképességét befolyásoló tényezők
|
Létrehozó: |
Jankovics, Péter
|
Dátum: |
2017
|
Téma: |
HB Economic Theory / közgazdaságtudomány
|
Nyelv: |
magyar
angol
magyar
|
Típus: |
Thesis
NonPeerReviewed
|
Formátum: |
text
text
text
|
Azonosító: |
Jankovics, Péter (2017) A magyar brojlercsirke ágazat üzemi szintű versenyképességét befolyásoló tényezők. PhD thesis, Kaposvári Egyetem.
|
Kapcsolat: |
MTMT:30426020 10.17166/KE2018.008
|