Kereső
Bejelentkezés
Kapcsolat
![]() |
Application of Saccharomyces cerevisiae for nutritional value enhancement in agricultural plants – a review |
Tartalom: | https://abs.bibl.u-szeged.hu/index.php/abs/article/view/2971 |
---|---|
Archívum: | Acta Biologica Szegediensis |
Gyűjtemény: |
Articles
Open Access DRIVERset |
Cím: |
Application of Saccharomyces cerevisiae for nutritional value enhancement in agricultural plants – a review
|
Létrehozó: |
Csambalik, László
Tóbiás, Andrea
|
Kiadó: | |
Dátum: |
2019-01-30
|
Téma: | |
Tartalmi leírás: | |
Nyelv: |
angol
|
Típus: |
info:eu-repo/semantics/article
info:eu-repo/semantics/publishedVersion
|
Formátum: |
application/pdf
|
Azonosító: |
10.14232/abs.2018.2.146-157
|
Forrás: |
1588-4082
1588-385X
|
Kapcsolat: |