Kereső
Bejelentkezés
Kapcsolat
A kajszi és meggy gyümölcsök flavonoid-bioszintézisének jellemzése = Characterization of flavonoid biosynthesis in apricot and sour cherry fruits |
Tartalom: | https://phd.lib.uni-corvinus.hu/628/ |
---|---|
Archívum: | Corvinus Doktori disszertációk archívum |
Gyűjtemény: |
Állapot = Nem publikált
Témakör = Növénytermesztés, gyümölcstermesztés, kertészet Típus = Disszertáció |
Cím: |
A kajszi és meggy gyümölcsök flavonoid-bioszintézisének
jellemzése = Characterization of flavonoid biosynthesis in apricot and sour cherry fruits
|
Létrehozó: |
Pfeiffer, Péter
|
Dátum: |
2012
|
Téma: |
Növénytermesztés, gyümölcstermesztés, kertészet
|
Nyelv: |
magyar
magyar
angol
magyar
|
Típus: |
Disszertáció
NonPeerReviewed
|
Formátum: |
application/pdf
application/pdf
application/pdf
|
Azonosító: |
Pfeiffer, Péter (2012) A kajszi és meggy gyümölcsök flavonoid-bioszintézisének jellemzése = Characterization of flavonoid biosynthesis in apricot and sour cherry fruits. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Kertészettudományi Doktori Iskola.
|
Kapcsolat: |