Kereső
Bejelentkezés
Kapcsolat
![]() |
A zsírsavösszetétel módosításának hatása a párizsi minőségére |
Tartalom: | https://real-phd.mtak.hu/504/ |
---|---|
Archívum: | REAL-PhD |
Gyűjtemény: |
Status = Defended
Subject = Q Science / természettudomány: QR Microbiology / mikrobiológia Type = Thesis University = Kaposvári Egyetem |
Cím: |
A zsírsavösszetétel módosításának hatása a párizsi minőségére
|
Létrehozó: |
Belovai, Judit
|
Dátum: |
2016-12-16
|
Téma: |
QR Microbiology / mikrobiológia
|
Nyelv: |
magyar
magyar
magyar
|
Típus: |
Thesis
NonPeerReviewed
|
Formátum: |
text
text
text
|
Azonosító: |
Belovai, Judit (2016) A zsírsavösszetétel módosításának hatása a párizsi minőségére. PhD thesis, Kaposvári Egyetem.
|
Kapcsolat: |