Ugrás a tartalomhoz

 

The use of garlic oil against the adverse effects of mycotoxin T-2 in broiler chicken

  • Metaadatok
Tartalom: http://acta.bibl.u-szeged.hu/13200/
Archívum: SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium
Gyűjtemény: Tipus = Cikk, tanulmány, mű
Szakterület = 04. Mezőgazdaság-tudományok: 04.03. Állatorvosi tudományok
Szakterület = 04. Mezőgazdaság-tudományok: 04.02. Állattenyésztési és tejtermelési tudomány
Szakterület = 04. Mezőgazdaság-tudományok
Cím:
The use of garlic oil against the adverse effects of mycotoxin T-2 in broiler chicken
Létrehozó:
Ancsin Zsolt
Kiadó:
Szegedi Tudományegyetem Mezőgazdasági Kar
Dátum:
2010
Téma:
04. Mezőgazdaság-tudományok
04.02. Állattenyésztési és tejtermelési tudomány
04.03. Állatorvosi tudományok
Nyelv:
magyar
magyar
angol
Típus:
Cikk, tanulmány, mű
NonPeerReviewed
Formátum:
part
Azonosító:
Ancsin Zsolt: The use of garlic oil against the adverse effects of mycotoxin T-2 in broiler chicken. In: Agrár- és vidékfejlesztési szemle, (5) 2. p. 105. (2010)
Kapcsolat: